Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otistik özürlü oglum var. Çalıştığım yerde vergi indirimi alabilir miyim?

manac08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba ben özel sektörde işçi olark çalışan birisiyim.ogluma özür oranı yüzde 70 olarak atizim otistik raporu cıktı.bu raporla ben maaşıdan alınan vergi kesintisini alabilirmiyim.bunu alabiliyorsam.ne yapmam gerekiyor.nereye ve ne gibi evraklarla başvurmam gerekiyor.şimdiden teşekkurler

Şu link size yardımcı olacaktır. http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Ayrıca çocuğunuzun eğitimi için bulunduğunuz ildeki RAM(Rehberlik Araştırma Merkezi)'ne giderek yönlendirme raporu alıp bulunduğunuz ildeki OÇEM (Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi)'nde eğitim görmesini sağlayabilirsiniz. OÇEM' ler 3-15 yaş grubundaki otistik çocukların kendilerine yetecek derecede bağımsız yaşam becerilerini geliştirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı özel eğitim merkezleridir.

Üst Alt