Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otistik ve işitme engelli olan oğlum için okul arıyorum..?

miney

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 13 yaşında otizmli ve işitme engelli, kohlear implant kullanan, implantla duyduklarının bir kısmını çok az düzeyde anlayabilen ama tek kelime dahi konuşamayan bir oğlum var, yüzde 99 engelli durumda. Ben ise yalnız bir anneyim ve oğlumun babasının hiç bir şekilde desteği yok, devlet memuru olarak çalışıyorum, çalıştığım zamanlarda oğluma annem bakıyordufakat şimdi annem çok hasta ve ben ve oğlum ortada kaldık. Bakım ücreti vs zaten almıyoruz, çok denedim ama olmadı, oğluma bakacak birini bulamıyorum, o bir ergen artık, bulsam bile bakım ücreti asgari tutarını tutturamam ya da kendi koşullarımla bakıcı ücetini ödeyemem ev geçindiriyorum, oğlumun ihtiyaçlarına zor yetebiliyorum. Oğluma uygun tam zamanlı güvenilir ve uygun bir okul Türkiye şartlarında mevcut mu acaba, benim araştırmalarım sonuçsuz kalıyor, şu an çok çaresizim ve yardıma ihtiyacım var, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürlerimle.

Çalışan anne olmak çok zor, Allah yardımcınız olsun . Kanunlar çalışan anneye çok yardımcı değil, çalışmayan bakım ücreti alıyor , sizin konumunuzda ise sıkışıp kalıyor. Çaresizliğiniz bir yara. Ama özebilecek olanlar anlamazlar ve duymazlar.
Şu durumda en mantıklı çıkış yolunu arıyorsunuz.
İnşaallah bulursunuz.
Denizli de otistik çocuklar için okul var .
Sabah 9 , öğlen 2-buçuk.
Servis ve yemek var. Çamlık ilk öğretim okulu ve iş okulu, aratırsanız tlf la idareden bilgi alınız
Aradığınız cevabı inşaallah çıkışıyla beraber bulursunuz.

Üst Alt