Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizim hastası çocuğum için %90 rapor nasıl alırım?

25DADAŞ25

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
3,5 yaşında otizim hastası çocuğumun % 80 raporu var araç alabilmem için % 90 olması gerekiyormuş
şuanki raporu 2 yıllık süresinin bitimine 4 ay kaldı ama süre bitmeden tekrar başvuru yapabilirmiyim ?
% 90 için doktorların insiyatifine kaldığını söylüyorlar.
Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden çok teşekkür ederim.

raporu tazelemeniz açısından vakit geçirmeden yani 2 ay yada 2.5 ay kala tekrardan heyete giriniz.

prosüdür ne ise doktorlar onu verir. ayrıca baltazar formülü ile yüksetebilirler düşürebilirler. yani kanunda ne geçiyorsa onu verirler.

ötv indirimi..

öncelikle herkese selamlar benim 3,5 yaşındaki kızım % 80 otistik raporlu ayrıca mesane ve rectum kontrolü yoktur tedavi raporu var bu rapor ile beraber raporumu % 90 yapıp ö.t.v indiriminden yararlana bilirmiyim ? çok araştırdım otizim e % 80 den fazla vermiyorlar çocuğumun konuşamamasıda etkiler mi ? veya bu konuda yardımı önerisi olan arkadaşlar var mı? şimdiden teşekkürler ..

baltazar formülü de mesane ve rectum kontrolü olmayan hastaya % de kaç rapor veriliyor ..

% 80'İn 90 olabilmesi için % 48 ve üzeri oran lazım.

mesane ve rectum kontrolü olmadığında toplamda % 90 olması kesindir.

teşekkür ederim bülent abi çocuğumun devlet hastanesinden aldığım mesane ve rectum kontrolu yoktur (1 yıl süre) bez kullanması raporu yeterlidir yani öylemi bülent abi..

% 80 raporu ne zaman aldınız? Yeniden hastaneye gidip sıfırdan rapor başvurusu yapın. Bu sefer otizm ile birlikte o iki bulguyu da eklerler oran olarak... Raporun üzerinde % 90 ve üzeri oran olması araç alımınız için yeterlir, ayrıca özel bir ibareye gerek olmaz. "Durum bildirir rapor" istiyorum demeniz kafi.

% 80 raporun bitimine 4 ay var yeniden baş vuru yapıcam ama eski raporu görmek istiyorlarmış kimisi gösterme diyor raporu göstermekte herhangi bi sorun varmı Bülent abi..

Ayrıca geçen hafta bir denemem oldu sırayla doktorları gezdim en son pisikiyatri doktoru % 80 yazdı nekadar durumumu izah etmeye çalışsamda nafile yanlız diğer doktorlar uzaktan çocuğa bakıp bulgu yoktur deyip imzaladılar bu konuda nasıl davranmalıyım birazdaha ısrarcımı olmalıyım abi,Tabi ozaman bu mesane raporumu göstermek aklıma gelmemişti bende raporu heyete vermeden yırttım ve başka hastaneden randeu aldım..

ÖTV demektense Durum bildirir rapor istiyorum demek daha mı avantajlı yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim..

Arkadaşlar çocuğun 2 ayrı doktordan aldığımız raporu baltzardan hesaplaya biliyorum üçüncü doktorun vermiş olduğu oran nasıl hesaplanır?

Büyükten küçüğe sıralayacaksınız, önce ilk ikisine Balthazard hesabı yaptıktan sonra çıkan sonucu üçüncü ile yapacaksınız...

Teşekkürler KKELEBEKK..

Kısmet hanım müsaitiseniz bir sorum daha olacak Bülent Bey e sormuştum ama o şuan of line yardımcı olurmusunuz ?

%80 raporun bitimine 4 ay var yeniden baş vuru yapıcam ama eski raporu görmek istiyorlarmış kimisi gösterme diyor raporu göstermekte herhangi bi sorun varmı Bülent abi..

Ayrıca geçen hafta bir denemem oldu sırayla doktorları gezdim en son pisikiyatri doktoru %80 yazdı nekadar durumumu izah etmeye çalışsamda nafile yanlız diğer doktorlar uzaktan çocuğa bakıp bulgu yoktur deyip imzaladılar bu konuda nasıl davranmalıyım birazdaha ısrarcımı olmalıyım abi,Tabi ozaman bu mesane raporumu göstermek aklıma gelmemişti bende raporu heyete vermeden yırttım ve başka hastaneden randeu aldım..

ÖTV demektense Durum bildirir rapor istiyorum demek daha mı avantajlı yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim.

tabiki psikiatri önündeki cetvele göre sana oranı vermiş oran neyse odur ama dediğin gibi diğer problemleride ortaya koyarsan gereken oranı alabilirisn sanırım bide sen ne dersen de ister ötv ister durum bildirir rapor de farketme zaynı oranı verirler madem elinizde rapor var onuda dahil edin derim ben

Üst Alt