Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizm hastalarının bağırsakları yavaş mı çalışır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
660
Reaksiyonlar
423
Bir Otizm hastası olarak bağırsaklarımın yavaş çalıştığını sanıyorum?

beslenme dersinden hatırlıyorum. bende işe yarıyor hergün kullanıyorum, belli bi yaştan sonra sorunlar olabiliyor. besin takviyesi önemli bence

Sabahları aç karnına kayısı, incir gibi kuru meyvelerle birlikte ılık su iyi gelir.

Her gün probiyotikli kefir veya yoğurt tüketiyorum. Eskisine göre işe yarıyor diyebilirim.
Sade kefirin tadı ayran gibi oluyor, ben meyveli içiyorum. Tadını arşa çıkarıyor.

@Pickle,
Büyük abdest yaparken gıdım gıdım oluyor tuvalette çok kalıyorum bu yüzden sanırım.

Su icmiyorsan, kati seyler yiyorsan, fazla hareketsizsen olabilir oyle seyler. Ha, bir de ilaclarin yan etkisi de olabilir.

Kullandığın ilaçlarla ilgili bir durum, otizm ile hiç bir ilgisini yok..bu durum yeni başladıysa ve devam ediyorsa kontrol amaçlı bir muayene olun.

@aydünyavaz,

Otizmle alakası yok. İlaçların yan etkisi değilse, beslenmeyle alakalı, ana yemekleri sebze yersen rahat edersin. Abur, cubur,hamur işi, sandviç tarzı beslenme olursa doğal olarak zorlar insanı. Tamamen beslenme ile ve hareketsiz yaşam tarzı ile alakalı.

Üst Alt