Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizm hastası çocuğumun raporunu %90'na nasıl yükseltebiliriz?

ilkerinside

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 80 özürlü raporu olan otizm rahatsızlığı bulunan oğlum var. Kendisinin araç kullanması ve ehliyet alması mümkün değil. Zihinsel özürlü olmasından dolayı..

Bana yardımcı olmanızı istediğim nokta, % 90 özür oranına çıkması için mesela göz kusuru var miyop 3-4 numara civarı raporunda buna bir oran eklememişler sadece otizm e karşılık 80 oranı verilmiş diğer bütün alanlar oran verilmemiş. Sitede verilen ballzard türü değerlendirmelerden birşey anlamadım Oranı bulamadım o yazılardan.. Bu oranın % 90 a çıkması için hangi özürler olması gerekiyor(fiziksel olarak pek bir kusuru yok) yardımcı olanlara teşekkür ederim. Otizmli bir çocukla toplu taşıma araçlarında seyahat çok zor , insanı bitiriyor resmen.... Selamlar...

Ayrıca balthazard formülü ile toplandığında 80'in 90 olabilmesi için başka bir durum için % 47 ve üzerinde rapor alabilmeniz gerek. Ki bu da çok çok zordur.

Üst Alt