Bildim bileli yanlış yerde ve yanlış zamanda yanlış sözler söyleme davranışım var. Çünkü söylediğim lafın karşı tarafta nasıl bir his yarattığını anlayamıyorum. Bu yüzden sürekli insanları istemeden incitiyorum. Bunun ayna nöronlar gelişmediği için otizmin bir belirtisi olduğunu duymuştum. Hatta aynı durum Celal Şengör'de de var. Adam asperger sendromu olmasaydı kamerada bunca insanın kendisini linçleyeceğini bile bile bu kadar saçmalar mıydı?
Kısaca soracağım şu; patavatsız olmamın sebebi otizmden kaynaklanıyor olabilir mi, yoksa tamamen benim kendi hatam mı? (Günlük hayatta ne kadar sözlerime dikkat etmeye çalışsam da yine aynı patavatsızlığı yapıyorum. Ama yine de herkes benim kasıtlı olarak yaptığımı düşünüyor.)
Kısaca soracağım şu; patavatsız olmamın sebebi otizmden kaynaklanıyor olabilir mi, yoksa tamamen benim kendi hatam mı? (Günlük hayatta ne kadar sözlerime dikkat etmeye çalışsam da yine aynı patavatsızlığı yapıyorum. Ama yine de herkes benim kasıtlı olarak yaptığımı düşünüyor.)