Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizmli çocuğum için heyet raporunu kolay verecek insaflı doktor tavsiyesi

halimtunc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamlar. Ankara da oturuyorum. Hem epilepsi, hem otizm rahatsızlığı olan 7 yaşındaki çocuğuma Sami Ulus Hastanesinden 2019 yılında 2 yıllık heyet raporu aldım. Raporu Ağır Engelli olarak verdi Doktor. Raporun bitmesine az kaldı. Ancak Raporu veren Çocuk Ruh Sağlığı doktorunun tayini çıktı.

Çocuğun raporunu almaktaki amacım, tayin istemek. Çocuğum denizi çok seviyo. Ancak, Ankara da oturduğum için bu isteğini yerine getiremiyorum.

Size sorum: Ankara'da tavsiye edeceğiniz çok fazla tetkik istemeyen Çocuk Ruh Sağlığı doktoru var mıdır. Çocuğumu zorlamak istemiyorum.

Çözger raporu için hastane-doktor tavsiye (Öncelik Ankara)

Merhabalar. Öncelikle hepinize sagliklar ve mutlu günler dilerim.

7 yaşındaki oğlumun rapor süresi Ağustos ayında doluyor. Otizm den dolayı Sami Ulus Hastanesinden ÖKGV raporu verdiler. Doktorumuz başka bir ile tayin oldu.

İşimin yoğunluğu ve çocuğumun hastane de zorlanması nedeniyle tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Öncelik Ankara olmak üzere sağlık kurulu raporunu kolay çıkarılacak çocuk ruh sağlığı doktoru veya-raporu kısa sürede çıkaracak hastane öneriniz olur mu.

Son düzenleme:
Üst Alt