Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizmli katil haberi ile ilgili gazeteleri dava etmek istiyorum..? [Hukuk]

efe09

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
amerikadaki bir okulda olan katliam olayına tüm dünya çok üzüldü. fakat katliam haberini dünya medyası olayı psikolojik sorunları olan biri gerçekleştirdi drken bizim çok güzide medyamız!!!!! otizmli biri katliam yaptı diye verdi.... zaten toplumda otizmli çocuklara karşı bilinçsizlik ve önyargı varken bu kullanılan tabir tamamen otizmli çocuklarımızı-gençlerimizi hedef göstermek ve onları tamamen toplumdan soyutlamaktan başka nedir. bizler onları topluma kazandırmaya çalışırken normal yaşıtları gibi yaşamalarını hayatlarını devam ettirmelerine çalışırken bu duyarsız medyanın bu emekleri bir kalemde yok etmesine tahammülüm yok,,, olamaz.....bu sebeple otizmli bir çocuk sahibi anne olarak otizmli tabirini üstüne basa basa tekrar eden gözümüze sokan gazeteleri dava etmek istiyorum.. avukat olan ya da beni yönlendirebilecek arkadaşlarımın yardımlarını ve herkesin desteğini bekliyorum.herkese selamlar...

Üst Alt