Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otizmli oğlum için %90 oranlı rapor alamaz mıyız?

fbaysal1976

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler.

benim 4 yaşında bir oğlum var.. tek sorunu konuşamıyor su bile diyemiyor..suyun yanına gidip bakıyor oyle isteğini belli ediyor..
rehabilitasyon merkezine kayıt için rapor aldık yüzde 80 rapor şöyle özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranı yüzde 80 özel eğitim amaçlı değerlendirilmesi uygundur yazıyor..
.kulak burun boğaz sistemi konuşma bozukluğu,,,zihinsel ruhsal davranışsal bozukluk otizm yazıyor raporda...

sizden isteğim bu rapora göre ötv indirimi için ayrı raporda yüzde 90 alabilirmiyiz...
birde bakım ücreti alabilirmiyiz..benim üzerime 3 daire 1 dükkan ve araba var annesi bakım ücreti alabilirmi...teşekkürler

Büyük geçmiş olsun.
Çocuk hastalıkları beni çok üzüyor.
Hocam eğer başka bir rahatsızlık yok ise otizm oranı %80 dir.

Hayır yok fakat normal çocuklar gibi durmuyor.gören ler Bu çocuk hastami diyor tuvaletini beze yapıyor. Bazen su bardağı ni eline alınca suyu içip bardağı atıyor. .

Oturduğunuz ev haricindeki daire ve dükkanların kira getirisi gelire dahil edilecektir, gelir kriteri aşılmazsa bakım aylığı bağlanabilir.

Üst Alt