Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otizmli oğlumu bir süre yatırabileceğim bakım merkezi var mı?
15 yaşındaki otzimli oğlum ne okullda ne de evde durmuyor çok hırcınlaştı acaba onu bir süre verebileceğim özel bir bakım merkezi hakkında bilgisi olan varmı
aynı sorun benim çocuğumda da vardı.2013 şubatta 18 yaşına girecek şimdi yeni yeni sakinleşti.7 sendedir ergenlikle alakalı neler çektik bize saldırırdı kendine zarar verirdi uyumazdı sabaha kadar zıplar ne bulursa camdan atardı birgün hiç unutmuyorum 5. katta oturuyorum koca koltuğu balkonun kapısından dışarı çıkarıp aşağı insanalrı üstüne atıp sessizce içeri girmiş ben aşağıdaki insanların bağırışına dışarı çıkıp koltuğu yerde görünce fakına varmıştım evde kırılmadık eşya kalmadı 5 ylda 4 defa eşya değiştirdim çöpe attım koca televizyonu havaya atıp kırdı bir baktımki elleri kan içinde ama o kızgınlıkla farkında bile değil hala kalan parçaları duvarlara vuruyordu daha neler neler buraya yazsam sığmaz bir kere sabredeceksiniz bu durumların geçici olduğunu düşünün bize akrabalarımız anneannesi babannesi dedeleri bakımevine verin hastaneye yatırın dediler neler söylediler eşim ve ben onlara dedikki bu bizim kaderşmiz alın yazımız çekeceğiz allah dağına göre kar yağdırır bu çocuk bize allahın hediyesi biliyorki biz buna dayanacağız sabredeceğiz o yüzden bize verdi dedik ve onu hep sevdik hala çok seviyoruz sonuçta bizim çocuğumuz bizim canımız bugün biraz daha sakin ama umuyorum ki seneye biraz daha sakin olacak ve tam bir beyefendi olacak ve bu arada yazmayı unuttum 190 cm boyunda kocaman bir çocuk geçenlerde kan alınması gerekiyordu hastanede 12 kişi tutamadık biz çuval gibi savurup duvarlara yapıştırdı ama annesinin bir komutu ile bir sözü ile sakinleşti yani siz anlıyorum bizde yaşadık bu günleri ama dediğim gibi sabredeceksiniz eğer isterseniz tecrübelerimizi sizinle paylaşabilirim yazabilirim inanın ergenliği atlatınca sakinleşecektir.
aliş 1.63 boyunda 97 kiloda inanılmaz zeki bir çocuk öyle davranışları çok şükürki hele olmadı kendi başının çaresine bakan biri bu zamana kadar iyi geldik hemde çok iyi okuma yazma biliyor bağımsızca dışarıda bisiklete biniyor terapilerine kendisi gidior servisiyle ama onun şu anda en büyük sıkıntısı benim ona kural koymam az yemek ye dediğimde kıyamet kopuyo benden çok korkuyo ama birisini gördümü ondan cesaret alarak ban vurmaya kalkıyo şimdi yaş olarak küçü büyüdüğü zaman yapmayacağının bir garantisi yok evde 2 tane daha oğlum var onlarla çok iyi anlaşıyor ama son bir kaç aydır bu davranışı öfke nöbetleri çok arttı babası olmassa kontrol altına alamıyorum bakım evinden kastım aliş sadece bu davranışlarını bana yapıyor belki bir süre ayrı kalırsak davranışlarını kontrol altına alabiliriz diye düşündük ilk önce deneyimlerinizi paylaştıınız için çok teşekkürler inanın küçükken keşke hep küçük kalsa dediğimde eşim bana kızardı ya yok büyürse kurtuluruz diye hiçte öyle olmadı allah hepimizin yardımcısı olsun aslında bundan sonra içimiz dahada zor
[FONT=Arial] [/FONT]Ali Osman Demirtaş Vakfı Rehabilitasyon Merkezi balıkesir susurlukta şartlarını bilmiyorum ama varlığını biiyorum birde çok zorda değilseniz göndermeyin yaa