Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oto bayilerinin engellilere araç satarkenki kurnazlığı!?

mehmet_metu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bugün toyota bayilerinden fiyat aldım. raporum olduğunu söylemeden önce 156000 den 147000 tl ye düştüler ama engelli raporum olduğunu söyleyince maalesef indirim yapmadılar, 103-104 bin tl fiyat verdiler. ötv kesilince zaten kalan fiyatlar bunlar. "Engel Yok, Toyota Var" diye sözde slogan yapmışlar ama maalesef göründüğü gibi değil. diğer bayiler nasıl bilmiyorum bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba ben de birkaç bayi ile görüştüm honda civic 168000 tl den 105000 bine düştü normal fiyat verdi ama özellikle suzuki bayileri çok çirkefleşiyor 155 bni tl'lik araca 111000 diyolar

Valla engelli aracını pek bilmem ama bildiğim şey şu ki otomobil piyasasında özellikle 2. el de dönen dolap alavere dalavere 3 kağıt hiçbir sektörde piyasada yoktur.

Sözde işsizlik var millette para yok ama bende bu aralar birkaç bayi gezdim. Oldukça iyi satış yapıyorlar gibime geldi. Stoklarını bitirmişler satacak arabaları yok. Engelliler konusunda da evet hiç yardımcı oluyor gibi görünmüyorlar.

Üst Alt