Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otobüs kazası sonrası c 7 kırığı oldu. Haklarım nelerdir?

Boyun 7

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
18 Eylül 2018 tarihinde otobüs kazası geçirdim. Yolcu konumundaydım. Otobüs su kanalına uçtu. Tek taraflı bir kaza. Kazada 7 kişi öldü 28 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü öldü. Kazada c 7 omurum kırılmış. İki kaburga kırılmış. T11 kırılmış fakat işlem görmemiş. C7 kırığından ameliyat oldum. C 7 ye platin takıldı. Platin ömür boyu kalacakmış. Kaza yapalı 6 ay oldu. Şu anda herhangi bir problemim yok. (Felç vs) sorularım:
1)Nasıl bir yol izlemeliyim bu hukuksal süreçte?
2)maluliyet oranım şuna da belli olur mu? olursa % kaç çıkar? Oran şimdi alınırsa itiraz ederler mi?
3)tazminatim ortalama ne kadar olur?
4)deftere tabi bir esnafım. Aylık gelirim düşük çıkıyor. Asgari ücretin altında. 32 yaşındayım.
Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
merhaba geçmiş olsun ilk yapman gereken tedavini bitireceksin fizik tedavini tamamladiktan sonra tedavi gördüğün doktorlardan tedavi bitmiştir raporu alacaksın aldığın belgeyle sağlık kuruluna başvuracaksın kurul raporu için 9 aydan sonra olursa sigortaların istediği 1 yıllık sürece yaklaşmış olursun alacağın rapor sürekli ve kalıcı olur.tazminatın raporun 100% 10 olduğunu kabul edelim otobusun trafik sigortasından 80 bin koltuk sigortasından 17500 tl alırsın bu işlemler 100% rapor aldığında alacağın rakamdır işlemi sende yapsan bende yapsam bu alanda en iyiyim diyen uzman avukatta yapsa alacağın rakam budur işlemi sen yada ben yapsam rapor aldıktan sonra işlemin süresi 45 iş günü avukatla devamedersen en erken ihtimaal 2 yıldır alacağın rakam aynı eline gececek para aynı olmaz işin içine vekalet ücreti kdv mahkeme harcı cezaevi harcı der liste uzar gider

Boyun 7 Geçmiş olsun. Boyun kırığı , bel Kırığı ve organ kayıplarında maluliyet raporlarında 6 atlık iyileşme süresi beklenmez . Direk adli tıptan rapor alabilirsiniz . Maluliyet oranı belirlenmeden tazminat hesaplanması mümkün olmaz . Epikriz ve filmleriniz mevcutsa maluliyet oranı için tanıdığım adli tıp doktoruna sordurabilrim . Maluliyet raporu aldıktan sonra sigorta şirketine başvurabilirsiniz .tazminatınız asgari ücret üzerinden hesaplanır .

Ferdi kaza sigortası maluliyet oranım %30 çıktı. 32 yaşındayım. Gelirim asgari ücret. Koltuk sigortasından ne kadar tazminat alırım.?

Üst Alt