Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otobüs kazası sonunda Adli Tıb %14 oran verdi? Ne kadar tazminat alabilirim?

Mhmt100101

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar

Ben 2016 mayısta metro turizm ile kaza geçirdim. Öğretmenim sağ kolumda 2 adet platin takıldı ama eskisi gibi kullanamıyorum. Adli tıp kurumundan yüzde 14 oranın da rapor aldım tazminat için beklemedeyim tahmini ne kadar yatar yaşım 32 maaş im 3000 ama 750 icraya kesiliyor bi yardımcı olursanız sevinirim

Kardesim yeni konu aç ordan yardimci olurlar..

Mhmt100101

Birçok yere konu ve mesaj yazdiniz hocam,ama sorunuza kimse cevap veremez, çünkü bu hesaplama yöntemi aktüerya bilirkişilerce hesaplanıp farklı hesaplama seçeneği bulunuyor, burda sorunuza cevap bulamazsınız bence,bulsanizda kesinlikle gerçeği yansıtmayan bi hesaplama yöntemi olup,sizi yaniltacaktir.
En kesin ve net sonuç başvurunuz sonucu size ulaşacak olan hesaptır, sabırla bekleyin.

Mhmt100101

750 tl banka kredisi icrası mı yoksa kazadan dolayı bir icralık durum mu ?

koltuk sigortasından 24 500 tl alırsın trafik sigortasınıda bir örnekle açıklayım 28 yaşında öğretmen yüzde 3 raporlu 17 000 tl ödeme yapıldı sizde buna göre kıyaslayin 2010 olayı poliçesinden yapılan bir ödeme

Üst Alt