Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otobüsde cep telim çalındı. Ne yapabilirim? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet olay şöyle oldu bugün saat 10.33 te bursa yıldırım mollaarap mahallesi dörtçelik balabanbey ilk okulu durağından b-38 yeşil özel halk otobüsüne bindim binerken cep telim yanımdaydı hatta saate bakmıştım kaç diye sonra bir kaç durak sonra tahtakale durağında indiğimde cep telimin olmadığını farkettim ilk aklıma gelen düşürmüş olabileceğimdi sonra otobüsün dönüşünü bekledim o şoföre olayı anlattım bana telefon veren olmadı dedi ben telefon kulübesinden cep telimi aradığımda telefon açılıyor fakat karşı taraf konuşmuyordu bir kaç defa aradığımda yine aynı şeyler oldu önce indiğim durağa en yakın karakola gittim olayı anlattım benden cep telin imei numarasını istediler telefon eskiydi markası nokiaydı imei numarası yoktu bu durumda karakoldakiler bişey yapılamaz deyip işlem yapmadılar sonra bindiğim durağa en yakın karakola gittim ordada telin imei numarası varsa otobüsteki kamera kayıtlarını bulmamı istediler otobüste kamera yoktu yine aynı cevabı aldım ve hiç bi işlem yapılmadı şimdi kaybolan telefona el koyan kişi yada kişiler otobüsdeki herkes şoför dahil şüphelidir bu durumda bu hırsız nasıl bulunur ve benim hakkım nasıl korunur bu olay nasıl sonuçlanır

Otobüste kamera yok ise hiç bir şey elde edemesziniz. Sadece hattınızı kapattırıp tekrardan sıfır aynı numaranızı ciesem operatöründen temin edebilirsiniz

evet öyle yaptım aynı numarayı açtırdım kaybolan simkartdaki aynı numara kullanım dışı kalır bu durumda heralde kaybolan tel de 20-30 tl lik bişiydi milyarlık olsaydı napardım bilmem tek tesellim bu

Bende cep telefonu duşurmuştum cep telefonu yenıydı ,evde unuttum sandım telefonu arayınca atı alan üsküdarı coktan geçmişti.Cebim imei numarası telefonun kutusunda yazıyordu Ankarayı aradım ime numarasından telefonu kilitlediler.Sonra dilekçe savcılığa baş vurdum ,2-3 ay sonra kağıt geldi neymiş telekom dinleme yapamazmış özel hayata aykırıymış.Verdim veriştirdim telefom hafıza kartında ölmuş dedemın video kayıtları vardı benim özel hayatımın saygısı yok anlaşılan.Bir üst mercilere başvuracakmışım insanı bıktırıyorlar isteseler anında bulurlar cok kayıp telefon olduğu için onlarada bir yere kadar takip ediyorlar.Telefon olsun bilgisayar olsun önemli resimlerinizi yedekleyip bir kenara kaldırın aksi taktirde çalınan özel medya dosyalarınız internette başınızı ağırtabilir.

cep telefonunu buldum alan adam getirdi bizim sokağın alt kısmında oturuomuş çakal başına bişey gelcek zannedip verdi heralde neyse cep telime aldım sonunda uğraşmaya değmez

Üst Alt