Merhabalar, 2 yıl öncesi tatildeyken ani işitme kaybı yaşadım , sinoptaki doktorum prednol tedavisiyle sağ kulaktaki işitmeyi toparladı, ist a döndüğümde yine işitme azaldı çapada aldım soluğu, kulaktan 5 doz kortizon yapıldı çok bişi farketmedi,, bu arada araya hamileliğim girdi bebeğim doğdu süt verdiğim için tedavi olamadım,,2 yıldır inişli çıkışlı işitme problemleri devam etti bebeğimin sesini hiç duymadığım zamanlar oldu inanılmaz zordu... Sütten kesince nisan 2017 de doktor tedavisine başladım 85 db olan işştmem 35 db oldu , yani süper oldu benim için...1 hafta geçmedi yine tıkandım, doktor OTOİMMÜN teşhisiyle araştırma hastanesine yönlendirdi, belki de yatarak tesavi olmalıymışım...hamilelik ve süt döneminde işitme cihazı SONIC aldım, sadece sesleri yükseltiyordu anlamıyorum diye onu kullanmayı hiç sevmedim ..ama şimdi cihazla bile duymuyorum herhalde kayıp 100 db ye ulaştı,,, ne olacak benim bu halim 2 evladım var ,,çok zor çokkk 2 yıldır çekiyorum, ama benim duymam lazım, OTOİMMÜN KAYIP kalıcı mıdır nedir, çapa ya da cerrahpaşada bu konuda uzman kim var bildiğiniz???