merhaba arkadaşlar. 20 gün önce sıfır km arac aldım. üst ekstremiteden kontrollü özel tertibat için aracı aldıgım servis beni kendilerinin sürekli calıştıgı bir makinacıya yönlendirdiler. aracım manuel vites oldugu için makinacı otomatik debriyaj sistemi önerdi bende kabul ettim yaptırdım. aracı aldıgımdan beri debriyaj sisteminin ayarları sürekli degişiyordu makinacıya gidip ayarlattım her seferinde. bir seferinde 5. vitesle giderken aracın devir saati yükseldi aracın motor bölümünden dumanlar cıktı. aracı servise götürdüm debriyaj takılı kalmış baskı balataları yanmış şimdilik bir problem yok kullanmaya devam edebilirsin deyip gönderdiler. bir hafta sonra yine aynı sorun oldu arac vites gecmedi. tekrar servise gittim aracın balataları tamamen bitmiş sorun sistemde arac hareket ederken debriyaj tam kalkmıyor deyip makinacıya yönlendirdiler. makinacıya gittim benim sistemim normal alışıyor deyip tekrar servise yönlendirdi. servis biz balataları ücretli olarak değiştiririz ama sistemde sorun oldugu için aynı sorunu tekrar yaşarsın deyip topu makinacıya attı. ben şimdi ikisi arasındagit gel yapıyorum yarın tekrar servise gidecegim. sormak istediğim acaba bu istem aracım (yeni renault clio sport) için uygun degilmi? ne yapmam gerekiyor. beni bu sistem ve ne ne yapmam gerektiği hakkında bilgilendirir misiniz. teşekkür ederim..