Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik işlem yapan işitme cihazları hakkında..?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
su otomatık ıslem yapan cıhazlarI BI SEVEMEDIM:(
bu otomatıklerden memnun olan varmıdırkı
ılerı ısıtme kayıplarında otomatık gurultu kesme kullanmadan duyuranlarınI BILIYOMUSUNUZ

sevgili shukufe, otomatik özelliğini kapattırabilirsin.

sevgılı hunsal sevgılı mehmet bey cok tesekkur ederım
ama benım baslar 100 orta frekans 95 2000de bıraz daha ıyı 4000 bınde daha ıyı
elalemın tersı bı ısıtme kaybım olduguna odyometrıstlere basagrısı
hep hep konusma seslerı normal gelırken ayak seslerıyle kagıt hısırtıları berbat oluyor bunu kısın dıyıncece o sesler sana lazım dıyorlar
sımdı bunun otomatıgını kapattırmaya gıtmek yenı ayar yaptırınca dıger seslerı yukseltırler dıye korkuyorum
bu bas seslerden oturu kısılmazmıkı tızler burda hıc anlasamıyoruz nedense

bende otoya alışamadım programın kulanımı tamamen kullanıcılar belirlesin ben zaten 4 kanal manuel program ayarlattırdım ister gürültüde ister müzik dinlerken ister sessiz ortama cihaz değil kullanıcı belirlemesi gerekir diye düşünüyorum otonun mantığı bizimle yaşamıyor ki istediğimiz sesi alabilelim
Bence de kac kanal program ayarlanıyor bilmiyorum ama misal 4 program diyelim birisi oto olsun diğeri manuel olarak sessiz 3 ncüsü gürültülü ve son olarak müzik ortam ayarı yaptırman daha mantıklı

ammada ucurmusun delphy hem manuel hem otomatık hem muzık
sen ya sagır degılsın yada yemedın dıycem:)
gurultu kesecem dıye sen konusurken bırıyle butun sesler gıdıyyı onu napalım bırak muzık bılmemne
bunu kapat dıye rıca mınnet gıdıyosun bu seferıne cıhaz analog gıbı

bu konuda yazan herkes oto özelliğini bende dahil kapatmasını tavsiye etmiş buton vasıtasıyla ister manuel ister otoya almak mümkün odyocuyla bir görüşün hak vereceksiniz

Üst Alt