Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites arabalardan hangisini önerirsiniz?

Ahmet_1903

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
9
Otomatik vites araba tercihi olan var mi engelli arabası normal olanı sol ayagimdan engelliyim yürüyorum bir sıkıntım.kalmadi 2020 modeli kullanan varmı passat bmw ve mercedes

Engelli arabası degil rapor la almak gibi değil

Tork konvertörlü öneriliyor yeni araçlar için, çift kavramalı olan (WV: DSG, Renault:EDC, Ford-Power Shift vs isimleri var)

sen önce bu videoyu izle az çok bilgi sahibi olursun. Videodaki kişiler bu işin duayenleri

En sorunsuzu Tork konvertörlü tam otomatik sorunsuz kullanırsın CVT de kasnak sistemi var aslında vites atmaz araç keyifsizdir yapay vites değişimi DSG EDC bunlar çift kavramalı çok hızlı ve ekonomiye dönük ancak arıza yapabiliyor sık sık. Robotize yarı otomatikler var onlarda robotik bir mekanizma baskı balatayı ayırıp vites atar çok sarsıntılı ve konforsuz robotik beyin arıza yapabilir baskı balatayı belli bir km de değişirsin manuelde ki gibi. Tam otomatik en iyisidir

Valla allah engelli kardeşlerimin yardımcı olsun bende dahil nasıl olcak bu araç fiyatları böyle devammı edecek araba alacak gücümüz kalmadı :((

Hakan_39 önemli değil ama bi araç düşnyorsan Hatch back mi? sedan mı? yoksa SUV mu? bütçen ne kadar? bunlar önemli daha iyi daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin.

Hakan_39 bey bende sizin gibi sedan düşünüyorum ama şu an almamm imkansız çok yüksel fiyat söylüyorlar
arkadaşlar sizce araç fiyatları düşermi yoksa artık böylemi kalır=?

Hocam 2020 model bir sedan araç aldim otomatik vites alman markası beyaz renk

Hakan bey kaça aldınız hayırlı uğurlu olun bana araçla iligli bilgi verirmisniz rica etsem

Teşekkürler a serisi aldim 2020 model mercedes sol ayagimdan trafik kazası geçirdim öyle raporla filan almadım rahat olsun

Araç fiyatlari bence düşmez 2 el fiyatlari bile neredeyse sıfır ile aynı fiyatta en azından sanayi derdi yok garantili

Hakan_39

hocam bir iktisatçı olarak söylemem gerekirse şimdi mantıken izah edeceğim bu sıfır evler ya da ikinci el herşey işin içinde banka kredisi varsa geçerli

1-FAİZler çok yükseldi araç 1,33 lerde
2-ÖTV zammı 50 bin tl ila 200 bin tl zam yapıldı mı evet yapıldı
3-vatandaş zaten mayıs-haziran-temmuz-ağustosda son şansını kullandı mı evet hem düşük faizden hemde ötv den yırttı alan aldı almayan baka kaldı

eeee şuan bu şartlar altında bayiler seve seve indirim yapacaktır haaa bu hemen olmayacak dip görüldüğü an olacak oda ne zaman olacak bunu buraya yazıyorum

KASIM-ARALIK-OCAK-ŞUBAT ayları kampanya yapmaya başlarlar.... o arada limit 350 ila 400 bin tl arası bir şey olacaktır ki piyasa hareketlensin bu son 5 yılın verisidir bu şekilde oldu kış kampanyası olur...

Haa son bir şey daha dolar artmaya devam ederse o ayrı ama minik artışlar oda araç sonradan ülkeye girerse kur farkı olur ama durağan bir araç pazarında 3 ay sonrası zaten düşer ya da kampanya olacaktır.

ön görüm ikinci elerede düşecek şuan bu fiyatlar balon.

keza gayrı menkuller ufak ufak düşmeye başladı Bu hsusuta araç satışları tamamen faiz indirimleriyle alakalı

Bayiden sıfır araç aldık fakat expertizdekaput ve başka yerler boyalı cıktı bu durumda nasıl bir yola gidebilirim insan nr alacağını kime güvenecegini bilmiyor sıfır diye aliyorsun araç boyalı çıkıyor

Hakan_39

Hocam fabrikadan çıkan boya olması araç 3 kat mikrona kadar boya atabiliyor...İsterseniz bu konu ile ilgili...youtube da tarcanlar oto expertiz videoları izleyin...

büyük ihtimal arac kaldırılırken belli bir kenara sürttü ise ve bayi bunu saklamışsa o zaman yasal suç işlemiş olur ve mahkeme gidilir.

Çift kat boya varsa normal sayılır diyecektim ama her yerde değil belli aralıklarda boyalı kaput ve başka yerler

araç mikron değerleri nedir?yazarsanız yardımcı olurum anladığım kadarıyla

Hakan_39

Nacisane tavsiyem japon. 1-honda 2- toyota 3- subaru
Çekici ile röpörtaj yapmışlar onu izledim adam sormuşlar bugune kadar en cok hangi markayı çektin.Vallahi o kadar cok araç cektım ki en fazla hangisi aklımda kalmadı ama tek bildiğim en az honda ve toyota çektim diyor

Üst Alt