Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites araç için maliye bakmaya geliyor mu?

kumsaati78

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
Merhaba Bu ay bayiden yeni araç aldım sol ayak engelli sadece otomatik vites araç kullanabilir raporum var ve 78 kodlu ehliyetim var bayi maliye onaylandıktan sonra araca bakmaya ekip gelecek dedi bende aparatsız araca neden bakacaklar ki teknik bilgi var araçla ilgili belge önlerinde dedim. Bilmiyoruz ama usul böyle dediler tam bilgisi olan arkadaş varsa memnun olurum bilgi için

Siz mtv ile ilgili bi sorumu sordunuzda bayi böyle bi cevap verdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kumsaati78

Bende Karabükteyim. Sol el engeli var bendede. Ehilyetim Normal B . Engelliye çevirtmeye korkuyorum. Özelden telefon numarası yada sizinle irtibata gececeğim bir sosyal hesap söylemeniz mümkün müdür?

kumsaati78 arkadaşım şöyle söyliyeyim engelli olarak 4. arabamı kullanmaktayım bu 4 araba içnden sadece ilk yada ikinci aracıma maliyeden adam gelip benide çağırıp bakmıştı onun dışında diğer 3 arabamda hiç buna şahit olmadım, ama bana gerek olmadan diğer 3 arabamda belki memur gelip bakmış olabilir bayi ve memur gerek duymadığı için bana söylememiş olabilirler. sıkıntı yapçak bişey yok yani normal prosedür bakabilirde bakmadan halledebilirde ,merak etme olan şeyler bunlar

Üst Alt