Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites araç kullanabilir raporu olan kişilerin araç alımı ve plaka işlemleri?

efovcan46

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
H sınıfı ehliyeti olup ve otomatik vites araç kullanabilir raporu olan kişi araç alırken tekrar devlet hastanesinden rapor almasına gerek var mı?
trafik tescil de bu otomatik vites araç kullanabilir ibaresini ehliyete yazıyorlar mı? ve damgalı plaka oluyor mu?

Raporonuz sürekli ise,yeniden rapor almanıza gerek yoktur.Trafikte ehliyetinize otomatik vitseli araç kullanabilir ibaresinin yazılması gerekmektedir.ÖTV ve MTV muafiytinden yararlanmayacağınız için,damgalı plaka olmaz.

bende %40 özürlü raporu var. bu raporu 2006 yılında iş için almıştım.bu sayede işe girdim.sürücü kursunun yönlendirdiği özel poliklinik sana h sınıfı otomatik araç kullanabilir raporu verecez dedi.mevcut elimdeki iş için aldığım rapor sürekli.bu rapor araç almamda yeter mi

özel tertibatlı araç kullanması uygundur ibareli rapor almanız gerekmektedir.

trafik tescile sordum.otomatik vitesli araç kullanabilir ibaresini ehliyete işliyorlar.normal plakaya tescilli otomatik vitesli aracı kullanmak mümkün.ancak kendi üzerine alınırsa damgalı plaka oluyormuş.bu konu hakkında bilginiz var mı?

Emniyet genel müdürlüğünün il müdürlüklerine gönderdiği talimatta normal plakaya tescilli aracı kullanabiliyoruz.

Asla plaka şartı bulunmuyor! Plaka iki şekilde bulunmak zorunda:
1- Araçta özel donanım varsa
2- %90 ve üzeri raporla vergi muafiyetiyle satın alınmışsa.

benim ehliyetimde oto.vites yaziyor.ama ben düz vites aldım aparat taktirdim.peki ben 2.el otomatik vites bir araç alsam bildigim kadarıyla bunda motor sınırlandırması yok. 2.el aldıgım bu aracın yıllık vergilerini (bandrol vs.)veriyormuyum...????

Üst Alt