Mtv
murat yavuz kardeşim kırıkkale maliyesi sana yanlış yapmış, çünkü yayınlanan sirkü açık ve net sen MTV' den yararlanırsın, ordaki memur bilgi eksikliğinden problem çıkartıyor olabilir,
---- Şoforlar cemiyetinden EK-1 doldur yeni tescil için, ruhsatına işlet ve
---- Raporuyun fotokopisi.
---- Kırıkkale Vergi dairesinden, sana MTV muafiyeti için form doldurman için matbu kağıt verirler onu doldur ve vergi dairesine ver muaf olursun.
---------------- Malatya vergi dairesine yukarıda belirttiğim evrakları tamamlayarak verdim beni MTV' den muaf ettiler, ancak Trafikte sorun çıkıyor, ruhsatıma otomatik vites arabayı özürlü arabası olarak işlemiyorlar ( Otomatik vites arabayı özürlü arabası olarak kabul etmiyor emniyet şimdilik ellerinde belge yokmuş) ben de emniyet genel müdürlüğüne dilekçe verdim sonucunu bekliyorum.
---------- Maliye bakanlığına bilgi edinme yasası gereği e-posta at sana 10 gün içinde gelirler genel müdürünün imzası ile cevap verirler ve de Kırıkkale Vergi daresine de bilgi verirler, kırıkkale vergi daireside gerekeni yapmak zorunda kalır. şimdiden hayırlı olsun.
--------- MTV konusunda vergi dairelerinde ve trafik tescilde sorun yaşayan arkadaşlar maliyeye ve emniyet genel müdürlüğüne yazı yazarlarsa, yasal olarak çözülen MTV sorunumuz, bazı memurların bilgi eksikliği yüzünden çözülemiyor, bu bilgi eksikliği giderilebilir.