Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites Opel Corsa düşünüyorum. Ne dersiniz?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar otomatik vites Opel Corsa almayi düşünüyorum bütçem 20- 27 bin tl arası önerirmisiniz küçük araç daha çok tercihim

Yeni kasa mı eski kasamı?Kaç model?

20-27 bine ne kadar yeni kasa abilir ?

o fıyatlara eski kasa modeller alırsın, otomatık panda da alabilirsin

Pek otomotiv piyasasından anlamam ama araç sahibiyim. Sizin fiyat aralığında 18-20 yıllık , 150-200 bin km de ki araçlar var. Engelli forumuna yazdığınız için soruyorum: ÖTV indirimi ile araç alma durumunuz var mı?

B sınıfı ehliyetım var,opel 1.2 /1.4 aynen eskı kasa corsa önerirmisiniz vites sorunu yasarmıyım,yani anca bulabılecegım km 120/ 170 bin km de olur engel var ayağımda engelli ehliyetine girmek istemiyorum çok uğraştırıyorlar dolasmak zor yanı

98 model otomatik corsam vardı iki yıl kullandım söylediginiz fiyatlara alınabilecek en mantıklı otamatik vites secenegidir şanzıman sorunu hiç yaşamadım vites geçişleri falan iyidir temizini bulursanız alınabilicek arabadır bence

F D

Araştıriyorum yakın bölgemde inşallah temiz çıkar karşıma..

Üst Alt