Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites ve özel donanımlı araç ibaresiyle ÖTV'den muaf olamaz mıyım?

salih akar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bir sorum olacak, % 60 raporluyum vergi indiriminden yararlanıyorum. "sağ el motor foksiyonları normale yakın olup parmak hareketlerini tamamlayamıyor" diye yazıyor, "h sınıfı ehliyet alabilir, otomatik vites ve özel donanımlı araç kulanabilir" diye yazıyor. acentaya gittim senin ÖTV'ni vergi dairesi ödemez, dediler. sadece ortopedik özürlülere geçerli diyorlar ben araç alamam mı? ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? tşk ederim bilgileriniz için.

Özür dileyerek Salih beyin sorusuyla alakası yok ama, forumda kirlilik yapmamak için sorumu buraya yazıyorum, SGK'dan aylık bağlamayla ilgili gelen evrakta söyle bir kısım ilgimi çekti, YASA MADDESİ: 506 SK.GEÇİCİ 87/A arkadaşlar bunun tam olarak ne anlama geldiğini bulamadım, önemli bişeymidir? şimdiden teşekkür ederim.

Salih Akar;
Acenta size yanlış bilgi vermiş.. Çoğu acenta doktorun verdiği raporu yorunlayamıyor bile, bu üzücü..
Size verilen raporda "otomatik vites ve özel donanım" yazısı otomatik vitesli ve size uygun bir donanım yaptırılacak bir aracı ÖTV indirimli olarak alabileceğinizi gösteriyor...

Başkan53;
Alakasız bir konuya bunu yazınca, bunun adı "forumda kirlilik" oluyor...
İlgili yere konu açarak sorunuza yanıt arayın..

Üst Alt