Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araç alırsam manuel araçta kullanabilir miyim?

Mrtkyn20

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%67 raporum var. Araştırmalarıma göre indirimli araç alabiliyorum fakat bu araçta tertibat olması gerekliymiş. Otomatik vitesli araç almak istiyorum ama bu aracı aldığımda manual başka bir araç kullanma şansım var mı ?

Mrtkyn20

Tertibat otomatik arabaya işaret ediyorsa, kısıtlama kodu bu minvalde ise, hayır manuel araç kullanamazsınız. Aksi halde kullanabilirsiniz.

''kısıtlama kodu bu minvalde ise, hayır manuel araç kullanamazsınız. Aksi halde kullanabilirsiniz. '' bu konuyu daha ayrıntılı anlatma şansınız var mı ?

Mrtkyn20

Ehliyet aldınız mı?
Ehliyet aldıysanız kısıtlama kodları ne olarak belirlendi?

Bunlara yanıt verebilir misiniz?

size özelden yazmıştım. acaba telefonla iletişime geçme şansımız var mıdır

Mrtkyn20

Sorularınızı lütfen buraya yazın, eğer biliyorsak mutlaka cevaplarız. Ama forumda çok sayıdaki insan da sorduğunuz sorulara bildikleri çerçevesinde mutlaka yanıt verir

Ehliyet almadım. Amacım şu vergi indiriminden faydalanmak istiyorum (%67 raporum var) fakat bu şekilde alacağım arabayı kullanmak gerek hemde şuan çalışıyorum şirket araçları manuel bu arabaları da kullanmalıyım. Sonuç olarak indirimli araç almak istiyorum hemde günlük kullandığım manuel şirket araçlarını kullanmak istiyorum. Böyle bir durum söz konusu olur mu ?
çok teşekkür ederim ...

Mrtkyn20

Ehliyet alırken size hangi koşullarda araba kullanacağınız söylenecek, daha doğrusu bazı kısıtlama kodları verilecek ve siz o kodlara göre araba kullanabileceksiniz. Örneğin sadece otomatik araba kullanmanız kabul edilirse o halde başka bir manuel araç kullanamazsınız.

Üst Alt