Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Otomatik vitesli araç kullanabilir" raporumla ehliyetsiz araç alabilir miyim?
daha yeni ehliyet kursuna yazıldım ama şimdiden araba almak istiyorum raporumda elden kumandalı otomatik vitesli araç kullanabilir yazıyo bu raporla hemen ehliyet olmadan araç alabilirmiyim????
ehliyet olmadan araba alamazsın. ama zaten araştırma vs süresi 1-2 ay bulur araştırmadanda alma araba zaten. ha alacagın arabayı zaten araştırdın bulduysanda galeriden ayırtırsın durur işlemleri ehliyetten sonra yaparsın. ha şunu diyorsan arabayı alayım süreyim ehliyen arkasından gelir diye kanunen olmaz illegale gelince yaparsı ntabi cezasına katlanmaya razı olursan
faruk kardeş ehliyet olmadan alamassın kendin kullanacağın için.
yok ben kullanmayacağım diyorsan o zaman da rapor un yüzde 90 ve üzeri olması lazım.
ötv den yararlanıp almak için h sınıfı ehliyet ve rapor gerekli bu şekilde olursa raporun yüzde oranı önemli değil??
yok senden başkası kullanamaz. maalisef bunu yumuşatılması gerek aslında 1. dereceden akraba ve eşlerin kulanması lazım yoska sıkıntı oluyor. polisin insiyatifine bırakılması hiç hoş bir durum olmuyor