Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araç kullanır raporu ile ÖTV'siz araba alabilir miyim?

safaa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle merhabalar ,
arkadaşlar ehliyet almak icin başvurdum uzmana yönlendirildim geçirdiğim bir trafik kazası ile ilgili sol kolda %45 kayıp var.
raporda;
* sadece otomatik araba kullanabileceğim (halihazırda düz vites kullanıyorum ama derdimi anlatamadım bir türlü)
* resmi, ticari araç kullanamayacağım ile ilgili ibare koydular. raporun kodlarını resim olarak koyacağım.
https://resmim.net/f/khHmMd.jpg
ehliyete daha başvurmadım sorum şu olacak
ötv muhafiyetinden yararlanmak icin bu rapor yeterli mi ? yoksa bu rapor sadece beni kısıtlayıcı bir belgemi ?

% 45 sol koldan ortapedik engelli raporu olan bir kişi ötv den yararlanabiliyor mu ?
yoksa tekrardan heyete girip düz vites ehliyet icin ugrasıcam ( eger bunun bana bir yararı yok ise )
herkeze çok teşekkür ederim..

safaa kardeş raporda ÖTV muafiyet hakkı işaretli mi?

Sizin aradığınız soruya cevap orada saklı.

siz hastaneden ayrıca "Özel tertibatlı araç kullanabilir" ibrareli ÖTv açısından değerlendirme yapılmış bir rapor alacaksınız.Elinizdeki fotosunu paylaştığınız rapor Ehliyet için alınmış rapor. Sadece özür oranı tespiti yapılmış raporu maalesef maliye kabul etmiyor. Alacağınız raporda da hem ÖTV hem de özür oranı belirtilmesi gerekiyor.

Üst Alt