Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli aracımı B sınıfı ehliyet sahibi kullanabilir mi?

sinerji

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Otomatik vitesli araç kullanabilir ibareli H sınıfı ehliyete sahibim. 2. el otomatik vitesli bir araç almayı düşünüyorum. Bu aracı kendi üzerime alırsam ruhsata veya bir başka yere h sınıfı ehliyetimin olması nedeniyle herhangi bir ibare yazarlar mı? Ve benim bu aldığım aracı B sınıfı ehliyete sahip eşimin kullanmasında bir sakınca var mıdır?
Eğer sorun olacak ise aracı eşimin üzerine alacağım. Ben otomatik vitesli tüm araçları kullanabiliyorum. Ama alım satım işlerinde sıkıntı olacağı için öncelikli tercihim kendi üzerime almak. Bilgilerinizi rica ederim.

sinerji

İkinci el araçta sorun olmaz zaten otomatik videsli araç kullanabilir ehliyetinde var herkes kullana bilir.

Sadece üzerinde özel donanım bulunan araçlar kullanım konusunda kısıtlıdırlar. Salt otomatik vitesli aracı herkes kullanabilir...

Üst Alt