Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araçları rahatça kullanabilmek için kendi dizaynım olan özel donanım

ozgor01

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar

aracınızın otomatik vites olması şartıyla kendi icadım portable yani taşına bilir otomatik her araca takılabilir mekanizmayı size gönderebilirim.
icadımın kolaylığı 3 dakikada kendiniz monte ediyorsunuz. kiraladığınız otomatik araçlarda araca hiçbir zarar vermeden kullanabiliyorsunuz.
arabayı delme yok matkap yok pense yok tornavida yok sadece elle montaj 3 dakikada
bununla alacağınız aracıda test edip sonra aracı alırsınız.

kendimde ortopedik engelliyim. aynı mekanızmayı otomatik her araçta kullanabiliyorsunuz. artık çirkin görüntüye son diyorum arabaların iç dizaynına en ufak bir aykırı görüntü olmadan gönül rahatlığıyla sökün yanınızda tatile götürün araç kiralayın. tamamen kendi ihtiyacımdan doğmuş bir ürün .
sağ el sol el farketmez yeter ki ellerinizi kullanabilin.

Bu kadar övgüyle bahsettigin üründen resimlerde eklemen gerekirdi bu yönü eksik kalmış

Evet fotoğrafları bekliyoruz....Tabi birde fiatını arz ederseniz tam olacak....

Evet kardeşim şu övdüğün aletin resminide eklede bi bakalım,daha sonra değerlendiririz.teşekkürler

bunun aynısı yurt dısında var, hatta arkadasım gelirken amerikadan yanında getiriyor burda dedesinin otm vites aracına takıyor..
sizden resim ve fiyat alabilirmiyim, tesekkurler..

yaşasın taşınabilir oto aparatı

yurt dışından getirtmek 315 dolar artı 15 gün beklersiniz ha artısıda var 48 dolarda kargo.bende türkiyenin her yerine gönderilir kargo dahil 3 günde teslim250 lira.

Bende merak ettim resimde eklerseniz merakımızı bir parça gidereceğiz..

arkadaşlar bu bahsattiğiniz parçanın resmi yokmu. araç üzrerinde bir resim kafi.

Arkadaşım
öncelikle şu meşhur dizayni bi görelim neye benziyormuş nasıl bişeymiş isteyen olursa seninle ayrıca ücretini kargosunu görüşür

yaşasın özgürlük

sevgili kardeşim alet senin özgürlügünü sağlıyor.yani en azından ellerini kullanabiliyorsan evden çıkmanı 3---5 bine otomatik araba alıp araba fiyatının yarısı kadar bir parayı dede den kalma yöntemlerle arabanı delip parçalayıp aparat taktık diye böbürlenen lerin sonunu getiriyor.araba kiralayıp hevesini almanı sağlıyor.abinin amcanın otomatik aracını kullanmanı sağlıyor.yeni araç aldığında aparatını yeni araca taşımanı sağlıyor.hepsi 3 dakika sök tak.diz üstü bilgisayar gibi artık masa üstüne makum degiliz.

pazara beygiri çıkarmışssın eğeri var ortada ama hala beygiri göremedik

ozgur01,

özürlüler nasıl araç kiralıyor anlatırmısın lütfen?bilmediğimiz bir konu varsa herkes öğrensin.

özürlüler gelişigüzel araç kiralayamaz. ancak kendilerine ait özel donanımlı olup, aracı kullanırlar.

al ben ekleyeyim

122.316110058_std.jpg

birde bunun lastik askı ile değil farklı bi aparat ile direksiyonun altına sabitleneni var onunda resmini eklerim..

paramız yurt dışına yabancıya gideceğine yurdum insanında kalsın tercihimizdir. tebrikler ozgur01 kardeşim.

nova;
sevgili arkadaşım böylesi zor ve pahalı sistemler bizi bozar amacım her engellinin rahatlıkla taşıya bileceği 1 kilo ağırlığında kendi sırt çantasında taşına bilir hiç bir alet edavatla montajına gerek olmayan 3 dakikada montajı yapıla bilen bir meekanizma yapmaktı allah bana nasip etti ve çok uğraştım sonundada aletimi gönlüme göre tasarladım kendi arabamda kullanmaktayım tanıdığım herkesin otomatikvites aracında gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum.arabada hiçbir dizayn bozukluğu yapmıyor yanlız şuanda patent için veya ürünümü koruyabilmek için yeterli kanuni ve hukuki destek aramaktayım ürünümün taklit edilmesinden korkuyorum onun içinde resin ekliyemiyorum fakat en kısa zamanda ürün sizlerle buluşucaktır artık dededen kalma yöntemlere son.

selam

hakandogualp;
sevgili arkadaşım.elbette ülkemizdeki şimdiye kadar yapılan tüm aparatlar arabaya sabit montajlı olduğundan ve kiralama şirketleride arabaya montaja izin vermediginden bu mümkün degildi.yoksa benim ehliyetimde şu plakalı araçtan başkasını kullanamaz yazmıyor.sistemim buna müsait her türlü otomatik aracı kullanabilirim.ve kullanıyorumda.
lütfen kendimizi kısıtlamayalım.çemberi kıralım.her şeyi yapabiliriz.beynimizdeki yasakları bir kenara bırakalım.kusura bakmayın ilk okulu zar zor bitirdim belki güzel cümleler kuramıyorum.amacım yasak ve yapamam edememleri silmek beynimizden

ozgor01; bunun resmi yok mu? görmeden nasıl alalım. resim olursa sanırım birçok arkadaş alacaktır.

Ozgor1 bahsettigin aparattan bir hafta once ABD den gelirken bir adet getirdim. Tasarimi bana ait diyorsun ancak bu alet yillardir abd de kullaniliyor. Pratikligi konusunda haklisin. Kendimiz sokup takabildigimiz icin tercih edilebilir. Araci delmiyorsun. Son bir kac gundur bu aparat sayesinde bir suru araci denedim ve almaktan vazgectim. Gittigin herhangi bir ulkede ya da sehirde otomatik bir arac kiralayip iki dakikada kendi aparatini takip gezebilirsin. Kendi arabana mahkum olmadigin icin ucakla gidebilirsin.

Her ne kadar kullanim olarak sabit aparat kadar konforlu degilse de bence bu pratikligi nedeniyle satin alinabilir.

Ote yandan sanki hic bilinmeyen bir urunmus gibi olayi gizemli bir hale sokmana luzum yok. sonucta bir urun satiyorsun ve kopyalanmasindan korkuyorum diye urunu insanlara gostermezsen nasil ikna olacak vatandas?

Sirf bu tavrini protesto etmek icin buraya iki farkli urunun linklerini koyuyorum. Daha da olmadi kendi aparatimin en ince ayrintisina kadar fotolarini cekip koyabilirim de buraya... Bu urunun maliyeti en fazla elli liradir. Cunku oyle cok ciddi bir tasarim malzeme vb kullanilmiyor. Ancak basitligi islevselligiyle tamamen ters orantili. Zira son derece islevsel... Ote yandan herkesin kullanabilecegi bir urun degil bu. Kollarini cok iyi kullanmasi, kullanicinin parmaklarinda gucsuzluk olmamasi lazim. Ben bu aparatin takili oldugu arabayla ABD de uc eyalet astim, 2000 mile yakin yol yaptim. Bir sorun olmadi. Ama herkes bu sekilde kullanabilir diyemeyiz...Benim aparatin linki burada. Aparati aldigim kisi istenirse Turkiye ye yollayabilecegini soylemisti. Isteyen olur mu bilemem. Oldugu takdirde tabiki kargo parasi eklenecektir. Bozuldugu takdirde ( ki bozulacak bir aksami yok) cok rahatlikla burada herhangi bir tornacida tamiri yaptirilabilir. Yani garantisi olmasa da olur. Urun burada.

ClockWork Innovative Solutions, Inc.

Bu sayfada urunun patent numarasini da gorebilrisin!

ikincisi peddle master, mantik ayni ama sistem detaylarda biraz farkli.

Peddle Master | Portable Hand Controls | Peddle Master Portable Vehicle Hand Controls

Eger bu urunlerle benzer bir is cikarmissan ortaya iyi bir is yapmissin demektir. Piyasadaki tekel mantigi da kirilmis olur boylece. Ancak sakatlara boyle sakat bir yakllasimla urun satmamalisin.

Takdir senin...

sevgili kardeşim

her fikre açığım.sende avrupa görmüş iyi kötü ayırt edebilen bir insansın.araçları denedigini ve bu aparat sayesinde denemeden araç almayacağını artık biliyorsun.iyi iş çıkardığım kesin.geçenlerde bir ablamız ayağını kırmış eve hapsolmuş arabası var kullanamıyor arkadaşlarım benden bahsetmiş.verdik aparatı kullan sonra ayağın iyileşince alırız diye ama ablamız öyle alışmış olacak ki hemde bana katkı olsun diye ödedi .ve reklamını yapacağını söyledi.arkadaşım ben ilk okul mezunuyum oda zar zor ehliyet alırken bi okuldan rica minnet aldım diplomayı .kafama takmıştım bikere taşınabilir bir aparat yapmayı.çünkü ehliyet aşamasıda sürücü kurslarından yeterli sürüş egitimi alamamadık.dededen kalma araçlarla aldıkegitimi.gösterdigin sitelere baktım teşekkür ediyorum avrupabaya yol almış.faydalandım.fiyatlar çok yüksek geldi bana 400 dolarlar cıvarı çok para .bende 250 lira .saygılar

Ozgor01 bey çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ederim.
Şunu ifade etmem gerekir engelli arkadaşlarımızı sizden ricam net bilmediğiniz durumda yanlış yonlendirmeyin. Türkiye şartlarında araç Adına ve özür durumuna göre tertibatı tescilli olmayan engelli , başka birinin adına tescilli araça tertibat takıpta Karayollarında kullamaz. Kullandığı tesbit edildiğinde engelliye 800TL , araçı kullandıranada 250tl para cezası kesilir ve araç bağlanır. Trafik kazasına karışması durumunda yaşanılacak sıkıntıları düşünemiyorum bile. Lütfen bilinçli bilgi vermenizi rica ederiz.
Bende Tertibat imalatı yaptığımdan , Yanlış anlaşılaçağı için yaptığınız Tertibatla ilgili yorum yapmıyorum.

BAYRAK;

selam ve saygılar
kardeşim yıllarca 4 tane demiri kaynak yapıpta engelli kardeşlerimi tertibat adı altında sömürenlerin sonu bu cihazla gelmiştir.ayrıca ellerini kullanıp ta benim aparatı kullanan arkadaşlar tse onayından hiç sorun yaşaMAZLAR.benim aparatın mantığı sürüş testi .araba deneme .geçici ayak rahatsızlıklarıdır.dileyen kardeşimizde isterse aracına monte ettirir sabitler.

ozgor01; sen bizimle dalga mı geçiyon? aparatın resmini rica ettik halen resim filan yok. ayrıca burdaki arkadaşlar nasıl sana inansın. bence aparatın resmini koymadan buraya durmadan mesaj yazmak saçmalık.

ozgor01

Yazdığımı dikkatli okumamışsınız , okumanızı rica ederim. Ben sizin tertibatınızla ilgili bir yorum yapmadım. Siz isteyen yaptığınız tertibatla araç kiralayabilir , isteyen normal bir araça takıp kullanabilir ifadeniz için yorum yaptım. Türkiye de engelli aracı olarak tescil edilmeyen bir araçta tertibat olsa dahi engelli bu aracı kullanamaz. YASAk. cezası vardır.

Sizin ifadenize istinaden bir engellinin mağdur olmasını önlemek için bu yazıyı yazıyorum.

Üst Alt