Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli hangi aracı önerirsiniz?

İdeal

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Otomatik Vitesli Araçlarda, Performans ve Yakıt Tüketimi Yönünden Hangi Araçları Tercih Etmeliyiz

vw jetta 1.6 tdi DGS tekerlekli sandelye için bağajı geniş, kapılar 90 dereceye yakın açılıyıor...Yolda araba kükrüyor:)))))

volkswagen grubunun caddy,jetta,golf,passat,touran modellerini ama en kalitelisini sorarsan her zaman audi derim ama audi için bütçene bakar biraz pahalıdır ama kalitelidir.Kalite bakımından bmw ve mercedesden daha üstündür audi. ama bütçen müsaitse Alman arabalarından şaşma derim her zaman için

Toyota corolla hem dizel hem multimode vites var yani otomatik bildiğim kadarıyla onuda bi araştır derim ben......

yeni aldım clio hb tomtom edition 50tl ile 400km yol mesafesi var dizel otomatik vites arabanın içi geniş ama bagajı ufak biraz.

otomatik vitesli araçlarda en sağlam ve sorunsuz şanzıman japon otomobillerinde.sana toyota grubunu öneririm (toyota,daihatsu,subaru) bende otomatik vitesli bir daihatsu terios var 3 yıldır kullanıyorum.muhteşem bir araç.1,5lt motoru 110 beygir gücünde ve inanılmaz ekonomik bir araç.lpg de şehir içi 160 kuruş yakıyor.ve 3 yıldır daha hiç arıza yapmadı servis bakım ücretleride çok makul hem sağlam hem ekonomik daha ne olsun :))

Merhaba

Japan Arkadaşıma katılıyorum otomatik şanzumanlı araçlarda japon otomotiv markalarından asla şaşmayın derim Honda Civic kullanıcı olarak bunu söylüyorum nedeni sorarsanızı opel astra ve Chrolet Cruze , jetta - golf ve passat test sürüşleri yaptım hiç bir şekilde toyotanın ve hondanın verdiği konfor ve sürüş keyfini hiç bir araçta alamazsınız.

Çoğu engelli arkadaşlarımız dizel terçih ediyor ben dizel motorlara karşıyım çünkü dizel motorlar eski teknoloji ile üretilen bir motor düzeneğidir. ve dizel araçların masrafı dizel olmayan araçlara göre daha pahalı ve baş ağrıtıcı.

Toyota 1.4 motor sakın almayın motor yeterli değil ama honda civic 1.6 otomatik size yeterde artar bile .

Hondanın tek kötü tarafı amortisörleri biraz sert bu bazen can sıkıcı olabiliyor ama viraja 120 km girdiğinizde araçta 0 savrulma söz konusu buda işin cabası .

Renault sakın yaklaşmayın. sonucta sıfır araç aldığımıza her araçımızın kaskosu var ayrıca türk halkının dilinde şöyle bir söylenti mevcut şu aracın parçası pahalı yada yurd dışında geliyor.

30-35 bin tl verip her ekstrası opsyonel olan bir opele yada wolswagene bineceğime aynı paraya kendi sekmeninde lider honda yada toyota alırım.

Konfor ve güvenlik = JAPON OTO...

Üst Alt