Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomatik vitesli ve büyük bagajlı bir otomobil almak istiyorum..?
Ford Focus TDCİ - 35.000 TL - Hatay - Araba.Com jeeb alıcagımdan dolayı aracımı satıyorum.. araba.com da engelli araclarına baktım dizel focuslar var ama bu özellıklerde değil trend olan modeli adam 15 bin euro fiyat istiyor.. benım arac ghia ve sunrooflu artı deri dösemeden hız sabitlemeye kadar full ve cok özel bir arac fiyatta birseyler yaparım, ben ötv indirimi ile 40 bin tl aldım ve arac bu hale gelene kadar bi sahin dogan parası harcadım fotoglara bakınca anlarsınız zaten.. bagajı geniş ve dizel arac 7 ileri hem triptronık vites 55 lt mazot ile uzun yolda 950 km yol yapmazsa aracımı geri alırım..
sevgili belçim ben yeni araba aldım ve alırkende bayabi araştırma yaptım şu anda sınıfında en büyük bagaj hacmine sahip araba vw jetta dır. tavsiye ederim imkanın olursa bi bak derim,mondeo dan bile daha büyük bagaj hacmine sahip.
arkadasım benım ebatlarım normalden biraz buyuk oldugundan ve bununla beraber sandalyemin buyuklugunude gözönune alırsak bagaj hacmı ve aracın genıs olması gerekıyor bende baya bi arastırdın sonunda 2000 model opel vektra aldım cok rahat ve bagaj hacmı cok genıs siddetle önerırım
Teşekkürler arkadaşlar,
daha alamadım bi araba önerilerinizi dikkate alıyorum.çokkkk teşekkürler.satılık engelli araçlarıda hep yurtdışından gelme.piyasalar kötü diyolar ama maşallah satılık arabalar 2.el olmasına rağmen yinede pahalı.
ben çok araştırma yaptım.kardeşim ve ben özürlü olduğumuz için tekerlekli sandalyeyi rahatlıkla bagaja koyabileceğimiz bir araba aradık ve sonunda chery alia aldık ve iki tane tekerlekli sandalyeyi bile atacak genişlikte.fiyatıda uygun biz geçen sene ötv indirimli 15750tl almıştık ve memnunuz.
çok düşünme bence bagaj önemli sandalye için büyük bagaj istiyorsan mesela jetta passat yada daha ucuz olsun istiyorsan skoda octavia da aynı kasa ve özellikte ayrıca opel vectra yıda unutmamak gerek onunda bagaj hacmi büyüktür bana soracak olursan birazda station wagon olmasına önem ver çünkü o sandalyeyi bagaja koyacakkişi de önemli sedan wagon tip araç dan daha yüksek bir bagaja sahip yanisandalye yi koyan kişi yaklaşış 10 santim daha fazla kaldırmak zorunda kalıyor bu da zamanla bel ağrısı yapar bilgin olsun...