Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobil alacağım. Marka ve modeller arasında seçim yapamıyorum..?

yaser_89

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
aklımı karıştıran modeller kullananlar iyi veya kötü yönlerini açıklarlarsa sevinirim Škoda Fabia Combi_Ford Focus SW_fiat Doblo Panoroma_Fiat Fiorino Panorama[SIZE=5]_[/SIZE]Peugeot Partner Tepee Binek

Škoda Roomster Škoda Fabia şaşma bu araçlardan wv üretiyor gücüm yetmedi yetseydi Škoda Octavia yada Wv Golf alacaktım...

Ersan otomatik vites mi olacak?
fiyat aralıgı nedir?
Benzinlimi dizelmi lpg mi ?
Bende araştırıyorum uzun süredir mesela örnek otomatik de sorun cıkarmayacak bişey baktım raporumda otomatik yazıyor.. i 30 tesetim kia ceed test etim civic test.. honda jazz test etim honda jazda karar kıldım
ileride lpg taktıracagım inşallah.. şubata h sınıfı ehliyetim cıkacak.. şu anda B var..
yukardaki soruların cevaplarını yazarsan
arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanıyorum..
kal saglıcakla

Biz aldık arkadaşlar hayırlısıyla çok araştırdım sonunda Megane 3 aldım. Arkadaşların dediği gibi bira daha detay verirsen daha çok yardımcı olunur.

En iyileri sizlerin olsun ;)

param olsa pejo 5008 alırım skoda oktavia da alınabilinir ticari segment araçların ötvden yararlanılarak alınması taraftarı değim

otomatik vites dizel ötv indirimli fiyat aralıgı 35.000 40.000 tl arası Volkswagen Caddy veya Škoda Fabia Scout babam ve annem kullancak arabayı

skoda octavia 1.6 otomatik dizel wv golf veya polo,maddiyatda var ise audi a3 tercih edebilirim.
fransız hele helede reno'yu sakın düşünme.

fiat fiorino alın otomatik vites, start-stop özellikli, ful+ful.
31000 aldım.
şiddetle tavsiye ederim

wv caddy 1.6 dizel DSG otomatik şanzuman.
ticaridir yalnız %15 ö.t.v'si hersene muayenesi var ve istanbulda iseniz 1.köprüyü kullanamazsınız.

artık yeni düzenlemeile 1,6 da yüzde 40 ötv indirimi var.

wv caddy ticaridir ötv si % 15 dir.
binek olarak fiat doblo panorama ve fiorino var o tür araçlarda.

Fiat Fiorino Panorama kullananlar iyi veya kötü yönlerini açıklarlarsa sevinirim fiat veya ford alcaz son arastırmama göre az yakıyor iki markada parçalarıda pahalı deyil

DSG şanzımanlı Volkswagen grubu araçlardan uzak durun, özellikle de trafikte çok fazla dur-kalk yapmak zorunda kalıyorsanız.. Nedenini merak ediyorsanız internette DSG şanzıman şeklinde arama yapın.

Yeni renault megane sport tourer nasıl sizce?

Dacıa Logan MCV 7 kişilik - Ambiance Edition 1.6 LPG 85 bg Euro5 aracımı 03.01.2013 itibariyle aldık araç 20 gün sonra satış bayine gelcek

hayırlı olsun. fiyat indirim vs hakkında bilgi verirsen fena olmaz...

40bn tl lik arabayı 24 bin tl ye aldım yüzde 40 indirimle

40tan 24e bayağı indirmişler fiyatı. hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin....

yok otomatik deyil ben yüzde 95 engelliyim vasiyi olarak babam kullancak aracı

araç

arkadaşlar öncelikle iyi günler ben 2010 da honda aldım ben alırken ticari araç alamıyoduk caddy veya fiorino şuanda bi arkadaşım alıcakta acaba şuanda ticari araç alınabiliyomu cvp veren olursa sevinirim..

Üst Alt