Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otomobil alacağım. Marka ve modeller arasında seçim yapamıyorum..?
Ersan otomatik vites mi olacak?
fiyat aralıgı nedir?
Benzinlimi dizelmi lpg mi ?
Bende araştırıyorum uzun süredir mesela örnek otomatik de sorun cıkarmayacak bişey baktım raporumda otomatik yazıyor.. i 30 tesetim kia ceed test etim civic test.. honda jazz test etim honda jazda karar kıldım
ileride lpg taktıracagım inşallah.. şubata h sınıfı ehliyetim cıkacak.. şu anda B var..
yukardaki soruların cevaplarını yazarsan
arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanıyorum..
kal saglıcakla
Fiat Fiorino Panorama kullananlar iyi veya kötü yönlerini açıklarlarsa sevinirim fiat veya ford alcaz son arastırmama göre az yakıyor iki markada parçalarıda pahalı deyil
DSG şanzımanlı Volkswagen grubu araçlardan uzak durun, özellikle de trafikte çok fazla dur-kalk yapmak zorunda kalıyorsanız.. Nedenini merak ediyorsanız internette DSG şanzıman şeklinde arama yapın.
arkadaşlar öncelikle iyi günler ben 2010 da honda aldım ben alırken ticari araç alamıyoduk caddy veya fiorino şuanda bi arkadaşım alıcakta acaba şuanda ticari araç alınabiliyomu cvp veren olursa sevinirim..