Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobil alımında şehirler arası devir ve ruhsat işemleri..?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
ben izmirde opel astra 2004 1.6 clasis bir araç buldum. fiyatı da oldukça uygun geldi. ama ben samsundayım. arabanın devri için izmir'e gitmem gerekli mi? zaten arabayı almaya kuzenim gidecek, ama ben gitmesem olur mu?
bir de plaka devir ruhsat çıkarmak yani ne kadar tutar ortalama?

şimdiden tşkler

merhaba. aracınızın noter satışını yaptıktan sonra devir işlemlerini istediğiniz ilde yaptırabilirsiniz. Bulunduğunuz ildeki trafik müdürlüğü aracın kayıtlı olduğu il deki müdürlüğe mail atacak ve 2 güne kadar gelen mail deki araç bilgilerine göre yeni plaka ve ruhsat verecek, yalnız plaka işlemleri uğraştırıyor o yüzden bir muameleci ile görüşürseniz iyi olur. ben bu işlemleri istanbulda 3 hafta önce yaptırdım, zonguldak plakalı aracı aldım, noter satışı dışında muameleciye sadec 180 ytl verdim, muameleci ile beraber trafiğe gidip sadece imza attım (30 ytl vekalet parasından yırtmak için).

pardon yukarıda yanlışlıkla istediğiniz ilde yazmışım, doğrusu oturduğunuz ilde olacaktı.

hyırlı olsun aracınız fiyatını merak ettim kaça aldınız bnu özellikteki bir otomobili

Üst Alt