Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobil alırken dikkatli olun! Hasarlı aracı vermeye çalışabilirler!

Engelli52

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
8
Sevgili arkadaşlar grub da dikkatimi çeken bir şey oldu çoğunlukla ÖTV indirimli araç alanlarla dolu grubumuz Ben de bir engelli olarak en ÖTV siz araç alındığında hepimizin bildiği gibi 5 yıl aracı satamıyoruz benim başıma geldi kimsenin başına gelsin istemem arabanızı ruhsat işlemlerine başlamadan araca kaporta boya ekspertizi yaptırın
benim arka sol kapı da sök tak boya olduğu tespit edildi ekspertizin biri fabrikasyon dedi diğeri de boya var dedi özellikle Ruhsat işlemlerine başlamadan araca baktırın,
Aracını almış olanlara da fazla zaman kaybetmeden kaporta ve boyaya baktırmanızı tavsiye ederim

Nasıl olsa engelliler aracı 5 yıl önceden satamadım dan dolayı hatalı araçları biz engellilere veriyorlar diye bir izlenime kapıldım çünkü benim başıma geldi sessiz olun aracı bayiden çıkarmadan ruhsat işlemlerinin başlamadan al Arabayı aldınız ya kaportasına baktırın veya dışarıdan tanıdığınız varsa bu işlerden anlayan onunla gibi artık kimseye güven kalmamış

Aracınızı almadan önce mutlaka bir ekspertize arabanızı gösterin

Aşağıdaki linke desteklerinizi bekliyorum

Sevgili arkadaşlar grub da dikkatimi çeken bir şey oldu çoğunlukla ÖTV indirimli araç alanlarla dolu grubumuz Ben de bir engelli olarak en ÖTV siz araç alındığında hepimizin bildiği gibi 5 yıl aracı satamıyoruz benim başıma geldi kimsenin başına gelsin istemem arabanızı ruhsat işlemlerine başlamadan araca kaporta boya ekspertizi yaptırın
benim arka sol kapı da sök tak boya olduğu tespit edildi ekspertizin biri fabrikasyon dedi diğeri de boya var dedi özellikle Ruhsat işlemlerine başlamadan araca baktırın,
Aracını almış olanlara da fazla zaman kaybetmeden kaporta ve boyaya baktırmanızı tavsiye ederim
https://www.facebook.com/OpelTurkiy...36843/?type=3&ref=m_notif&notif_t=photo_reply

Engelli kardeşlerim sizlerden rica ediyorum birbirimize dayanışma içerisinde destekleyelim desteklerinizi bekliyorum şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum

doğru benim arabanın da mikron değerleri farklıydı 2 kat boyanmış

Facebook sayfasına yorumlarınızı bekliyorum
Paylaştığım linke
Şimdiden teşekkürler

Desteğinize ihtiyacım var

Engelli olarak değerli engelli kardeşlerimden yardım talep etmekteyim beni mağdur etti onlarca kez yazmama rağmen dönüş olmadı
Opel Facebook sayfasına yorum yazmanızı istiyorum bana sahip çıkamanızı istiyorum sevgili engelli kardeşlerim
İsim Hzavalsiz Zavalsız
Plaka 67 ABP 973
Marka Grandland x arka sol kapı sök tak ve boya var not: Opel Facebook sayfasında bol bol paylaşımlarım vardır

Opel Türkiye yönetimine hitaben,

Hata olabilir kusur olabilir her şey biz insanlar için benim üzüldüm konu Opel Türkiye'nin bizlere sahip çıkmaması yani sattığı mala sahip çıkmaması bu sorunu çözün telefon numaram sizde mevcut lütfen iyi niyetli olalım hatayı düzeltelim araba mı
Severek kullanıyorum güzel araba hatta is arkadaşıma da tavsiye ettim arabayı alın diye güzel araba yalnız arabayı alır almaz ekspertiz yapın hatta ruhsat işleme başlamadan ekspertiz yaptırın dedim çünkü bunu söylemem gerekirdi onlar da arabalarından memnun ama Opel Türkiye bu tutumuna anlam veremiyorum buradan şunu söyleyebilirim siz kulaklarınızı ne kadar tıkarsanızsanız tıkayın veya Opel yönetimini benim mağduriyetimden haberi olmayabilir bilemiyorum benim sesimi duymadıkça Ben daha çok sesimi çıkaracağım

Üst Alt