Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobil almak için kredi kullanmak istiyoruz..?

breeze17

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Ben %90 özürlü raporum var bedensel engelliyim 17 yaşındayım araba alıcaz ama bir kaç sorum olucak anlamadığım yerimiz var

1-biz hyundai accent blue araba alıcaz 39 bin tl ye indirim oluyo ama kredi olayı ise anlamadım şimdi biz bir bankalardan ihtiyaç kredisi çekip peşin alıcaz ama bu ihtiyaç kredisi hesapladımmı 40 bin tl yi 1000 tl ödemeli çıkıyo şimdi nasıl yapıcaz aylık benim ödüyebiliceğim 600-750 tl arası ödüyebiliriz yani bunu nasıl yapıcaz lütfen yardımlarınızı bekliyorumm

artık hiç bir kredi 36 ayı aşamadığına göre 650/750 civarında bir ödemeyle o krediyi kullanamazsın, ya biraz biriktirip alıcaksın yada vazgeçiceksin başka araba bakıcaksın zaten Hyundai accent kesinlikle tavsiye etmem
birde neden ihtiyaç kredisi onuda anlamadım araba rehinli olmasın diye düşünüyosan zaten 5 yıl civarında ötv indirimli aldığın için satamıcaksın taşıt kredisi kullan daha makul olur reklam yapiyim Denizbank tan kullan :)

galari ile konuştuğumuzda taşıt kredisi çekersek indirim olmadan yani ötv düşmeden alabiliyomuşuz ondan bizde bi bankadan ihtiyaç kredisi çekip peşin parayla arabayı alıcam ondan ihtiyaç kredisi çekiyorum

Hangi galericiyle görüştüysen git ve ona aynen şunu söyle derim sana, krediyi banka veriyor bana, devlet vermiyor ki! ayrıca sen başka araba bayilerine git, çünkü bilmeden kafalarından ezber konuşuyorlar.
Ben 2013 yılında Banka araç kredisi kullanarak araç aldım ve ÖTV, MTV vergilerinden muaf olarak aldım.

breeze17;
Aynen git galericine bunları söyle İnsanları yanlış yönlendirmesin, işi bilmiyorsa bilmiyorum desin...

yani şimdi bu galeriden alsak kredili indirim olur diyosun ddemi biazde indirm olmadan dedi olmaz dedi

Evet aynen öyle, kredi farklı bir şey, ÖTV indirimi farklı bir şey, ÖTV indirimi maliyeyi ilgilendiriyor, galericiyi ilgilendirmez, galerici sadece senden gerekli olan evrakları alıp kendi muamelecisine verir, o bu işleri takip eder, kredi ise senin ekonomik şartların uygun ise kredi de sorun çıkmaz.
Not: Senin galericin bu işlerle uğraşmak istemediğinden sana zorluk çıkarıyordur.

Evet yukarıdaki yazımda da belirtmişim, yani yazımı okuduysanız anlattığım şartlarda araç aldım...

Üst Alt