Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobilde Kullanmak İçin Roho Minimax Minder Kullanan Var Mı?

muratoz

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Otomobil kullanırken minder kullanmam gerekiyor, ancak Roho Low Profile yüksek geldiği için, net de araştırdım ve Roho Minimax Minderi buldum.

Bu minderi kullanan arkadaşlar var mı, tecrübelerini paylaşırlarsa memnun olurum.

d2-minimax.jpg

roho lov profile göre 2 cm daha ince, zarif olabilir.nerede buldunuz? ben low profil kullanıyorum.

KBB medikal Ankara ile görüştüm, onlar önerdi. Şimdi de sizlere danışıyorum.

bence olabildiğince yüksek olmasında fayda var. low profil'in yüksekliği 5 cm dir. kullanımda sorun olmaz. ben iskemlede 10 cm lik kullanıyorum. arabada ise 5 cm lik. 3 cm lik minimax sadece biraz daha zarif durur ama bence low profil almalısın. KBB ne kadar fiyat çekti, merak ediyorum.

5 cm lik low profili denedim arabanın koltuğunda, maaşallah allah boy vermiş, dikiz aynasına kadar yükseliyorum. yani çok yüksek geliyor. bende roho minimax ı bulduma ama henüz almadım. kbb medikal in fiyat teklifi ise 500 USD civarında

Ben bu modeli bilmiyordum. Mosaic, Harmony vb. bir şey sanıyordum. Ama değilmiş. Bu bildiğimiz Low profil minderin daha alçağı. Yani, gayet de iş görür arabada sanırım.

Kullanan birileri varsa ve görüş yazarsa çok iyi olur...

Üst Alt