Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobile kolayca koyabileceğim hafif bir tekerlekli sandalye önerisi olan var mı?

iznik7

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar..aranızda bilgisi olan varsa,bana yardımcı olursanız sevinirim..
özel donanımlı otomobil almak üzereyim.. tek soruunum tekerlekli sandalyemi arabaya indirip bindirebilmek.. yanımda birisi varken sorun değil de yalnız kaldığım zaman zorluk çekeceğim.. yani yoldan geçen birisini bekleyip yardımını istemek olacak..
benim aradığım tekerlekleri sökülüp takılan ve katnalıp arka koltuğa atılabilen bir sandalye.. daha önce youtube de görmüştüm.. özürlü kişi arabasının koltığuna oturuyor tekerlekli sandalyesinin tekerleklerini bir tıkla çıkarıp arka koltuğuna atıyordu.. ben de o şekil bir tekerlekli sandalye arıyorum.. nasıl bulabileceğim ve fiyatlarıyla bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

sandalye

merhaba;
mesajınızda bahsetmiş olduğunuz sandalye ihitiyacınıza mevcut ürünlerimizden cevap vermek isterim. www.hitaymed.com sitemizden standart sandalye bölümündeki ürünleri incelerseniz sanırım istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. orada özellikle aktif kullanıcılar için özel sandalyelerimiz mevcut.ayrıntılı bilgi için
saygılar
0 533 459 59 98
fatma /hitay medikal

Üst Alt