Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobile tertibat yapımı için önerebileceğiniz yerler?

ceyhani01

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar en güzel araç tertibatı yapılan yer nerdedir ben adanadayım hiç beğenmedim bilgisi olan yazarsa sevinirim

BEN DE VAR CANIM...BENDE ENGELLİYİM..İLK ALDIĞIM DA 8 SENE ÖNCE 260 TL YE İKRAM DA YAPMIŞLARDI..SONRA KIZDIM KENDİM YAPIP GÜMRÜKTE SATMAYA BAŞLADIM..FİAT DA...150 TL den (yüzelli) beni vuracaklardı..şükür daha vuran yok... 7 senedir...
gerekirse yardımcı olurum...

Uluslararası standartlarda olan, bildiğim en iyi ürünler şunlar: Özgür Bedenler

engelli_gaz_sistemi_k5_audi.jpg

kivi_cekmeli_itmeli_gaz_sistemi.jpg

carospeed-menox-01.jpg

oturan boğa kardeşim bu resimdekileri nerde bulup nasıl montajını yaptırabilirim acaba ayrıca nurullah kardeş bende var demiş acaba nasıl birşey resmi falan varsa göndersede baksam yardımınız için tşkrlr

Ceyhan01 arkadasım adanada bu ısı en ıyı yapan (toyota onatçayada yapıyor) mırac makına metal sanayıde 23. Blokda.Ben bıraz fazla tıtızımdır teknık konularda .Bu arkadastan cok memnun kaldım tavsıye ederım.Su an kartı yanımda degıl onun ıcın tlf. veremıyorum.Umarım memnun kalırsın

adı yanılmıyorsam sait usta

tamam kartını buldum tel. 2255899 sait nergiz

Nasıl bir sistem sizin ki ?
Buraya biraz resim-açıklama koyar mısınız

frene baglı bı kol ve gaz pedalına baglı motorsıklet gaz tertıbatı basıt ama kullanıslı

zaten kendısınde bır cok resım var sıze uygunu tesbıt edebılrsınız

alpu kardeşim teşekür ederim verdiğin tel için bulurum ben orayı sonucuda sizle paylaşırım bu dediğin onatcayamı ait yoksa ayrı bir usatamı tşkrlr

slm nurullah baytekin abi senin yaptığın tertibat nasıl birşey biraz açıklama yaparmısın varsa resmini koysan memnun olurum tşkrlr

zaten benim şuan kullandığım aracın tertibatıda frene bağlı gaz pedalına bağlı halatlı motorsiklet kolu evet basit ama çok kullanışlı ben memnunum fakat aracı aldığımda üzerindeydi nerde yapıldığını bilmiyordum

onatçanın bu işlerini yapıyor yani onatçanın degıl özel

Merhaba Ceyhani01 ,
Biz konya da tertibat yapmaktayız aracın hiç biryeri delinmeden ve orjinalliğine zarar vermenden takmaktayız. Adanaya gelip bayide tertibatı takabilriz.
iletişim : 0532 724 20 01

bayrak kardeş tertibatı keçe takıyosunuz bana bir fiat verirseniz ayrıca yapıtığız tertibatın resmini gönderirseniz seviniirm.aldığım araç c 180 mersedes bana ulaşım tel.05338149445 cvp bekliyorum imeil adrsm--a.s.667@hotmail.com

c 180 mercedese resimsiz firma aparatlarımı takıcan:confused:
Oturanboğa resimlisini vermiş. Bana baya estetik göründü fotolar.

bu konuda nurullah abiyi dinleyin o bu işin uzmanıdır eger ankaradaysanız size çokta yardımcı olur bu arada nurullah abi selamlar saygılar

Slm bayrak kardeş sizle telefonda iletişime geçtim konuştum ama siz fiat konuusnda baya bir yüksek rakkam söylediniz bizlere yardımcı olacaksanız fiat konuusnda tekrra bir gözden geçiriseniz memnun oluruz.bana verdiğin fiat projeli 600 projesiz 400 demiştin burda araştırdım proje bedeli 80-100 tl arası ona göre

Üst Alt