Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobilin bagajına sığabilen akülü sandelye önerisi olan var mı?

looooop

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlarım

oğlum 18 yaşında normal yapılı bir insan.. akülü sandalye almak istiyoruz.. ama normal bir taksinin bagajına sığabilen olsun istiyoruz... bir yere gittiğimizde sandalyeyi arabaya koyması kolay ve pratik olsun istiyorum..
bana yardımcı olabilecek misiniz :eek:
nereden satın alabiliriz böyle bir akülü sandalyeyi ?

Normal aracın bagajına sığan akülü sandalye varmı bilmem amma normal sandalye var görmüştüm bir engelli arkadaşım var siteden reelde görüşürüz kendi arabasına rahatça koyuyor (yardım ile) fakat taksi demişsiniz taksilerin bazılarında LPG var, yani bagajı açınca bagajın yarısını lpg tankı kaplıyor, ve kapasite oldukça düşüyor. sığarmı bilmem.

serkan ai artik taksilerin çoğu doblo yani bagaji akülü sandelyeyi rahat alir bence.

siz taksi durağinda taksi çağirinca belirtin akülü araç olduğunu ve bu yüzden doblo tarzi araç yollamasini isteyin;)

evet sadece 5 dakika içinde bölünüp ve katlanabilen akülü sandalyeler vardır. rehabcenter, hakerman gibi kaliteli mal satan yerlerde sanırım bulabilirsin.

pardon akülü araç şartmi yani uzak yerlerde tekerli sandelye kullanamaz mi?
yedek bir tekerlikli sandelye alirsanizz sıkıntınız kalmaz diye düşünüyorum

arkadaşlar sadece elektirikli sandalye üzerine bilgi almak istiyorum...normal sandalye değil...mesela ne diyeyim ,,üzerindeki koltuk çıkartılarak rahatca arabanın bagajına sığabilenler...en büyük elektirikli sandalye satan şirket hangi türkiyede ?

mesela şu linkteki elektirkli sandalyenin üst bölümü içe katlanabilse herşey tamam olacak. HAKERMAN

akülü sandalyelerde aküler sökülmeden katlanılmaz. sanırım akü kutup başları fişlidir. ben 5 dakika dedim de en kötü ihtimal. el becerin kuvvetliyse sadece 30 sn. içinde bu işlemi yaparsın. tercih senin.

akülüyü katlamak 23 dk sürer hem kullanışlı hemde pratik katlansın istiyorsan müthiş bi araç bantex FİYATI 2.150,00 TL

Ben akülüyle yolda kaldıydım normal taksi geldi aküleri söküyorsunuz sonra sırtını katlayıp ayaklıkları çıkarıp öyle katlıyorsunuz ve bagaja atıyorsunuz bu iş gün içinde 3-4 kere tekrar edildimi sıkıcı bunaltıcı oluyor bu yüzden doblo tarzı araçlar kullanılmalı.

Üst Alt