Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otopark içinde ışıksız yaya geçidinde karşıya geçen yayayı araçla ağır yaralama..?

Metehan41

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2014,de Otopark içinde bulunan ışıksız yaya geçidinden yolun karşısına geçerken süratli olduğunu da kabul eden dikkatsiz bir otomobil sürücü tarafında ağır yaralandım.27 gün Üniversite hastanesinde tedavi gördüm.Kaza sırası yaşım 38.İlk engeli raporum Kamu hastanesi den= %61 1 yıl süreli aldım.1 yıl sonra Uzun tedavi gerekçesi nedeni ile işten çıkarıldım emekli başvurusu yaptım.

işten çıkarken en son bordolu Maaş 2500 TL
Adli tıp %44
Avukatlık ücreti %20 KDV içinde.
Bu durumda ne kadar sigorta ödeme net alırım?
Yaya geçidinde yayayı süratli bir şekilde yaralayan araç sürücüsü nasıl olurda %50 kusurlu olur?En azında %75 olması gerekmez mi?
Acaba avukatım bir şeyleri ifademi edemedi?
Şaka gibi.

Yaya geçidinden geçen yayayı araçla ağır yaralama. Haklarım nedir?

2014,de Otopark içinde bulunan ışıksız yaya geçidinden yolun karşısına geçerken süratli olduğunu da kabul eden dikkatsiz bir otomobil sürücü tarafında ağır yaralandım.27 gün Üniversite hastanesinde tedavi gördüm.Kaza sırası yaşım 38.İlk engeli raporum Kamu hastanesi den= %61 1 yıl süreli aldım.1 yıl sonra Uzun tedavi gerekçesi nedeni ile işten çıkarıldım emekli başvurusu yaptım.

Kaba taslak bi hesap yaptım. 191.928,00TL alabileceğin tazminat miktarı. Avukatınla %20 üzerinden anlaştığından bu 38.385,00TL avukat alır. Geri kalan 153.543,00TL eline geçen net rakam olur. Bir de bu miktara dava tarihinden itibaren faiz işleyecek.

Tşk. Peki yaya geçidinde yaya verilen %50 tali kusur normal mi dir sizce.Avukatım mın gözden kaçırdığı bir şey ola bilirmi?

Sürücü süratli olduğunu birde kabul etmesine rağmen!

cmmddmm

Tşk. Peki yaya geçidinde yaya verilen %50 tali kusur normal mi dir sizce.
Avukatım mın gözden kaçırdığı bir şey ola bilirmi?Sizce ne yapmalıyım.

cmmddmm

Tşk. Peki yaya geçidinde yaya verilen %50 tali kusur normal mi dir sizce.
Avukatım mın gözden kaçırdığı bir şey ola bilirmi?Sizce ne yapmalıyım.

Ona bişey demem yanlış olur. Kaza tespit tutanağını görmek lazım tanık ifadelerini okumak lazım. Olayı tam olarak anlamak lazım. Bu haliyle kusura ilişkin bişey söylemek yanlış olur.

Üst Alt