Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otoyolda emniyet şeridinde beklerken vurdular! Tazminat ne kadar alabiliriz?

adsoft

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar 18.05.2019 tarihinde emniyet şerdinde bariyere yaslanmış duruyorduk motorumla 2 kişi bende 6 yerden kırık var ayak bilekleri kalça kemikleri sağ sol ikiside birde sol kürek kemiğim kırık %90 karşı hatalı diğer ardaşta da sol kaval kemiği ve sol bileği kırık biz bunda ne kadar alırız tazminat

Emniyet şeridinde motorumla kaza yaptım daha doğrusu sağına bakmadan araba geldi yandan çarptı bana düşürdü. Hiç bir şeyim yok. Parça fiyatları pahalı olunca tutanak tuttuk. Emniyet şeridinde kaza geçekleştiği için %50 kusur da bana yazdı kendisi sağına bakmadan yandan çarptı. Polis çağırmadık anlaşma yoluna gittik. Polis çağırsaymışız emniyet şeridini ihlallden de ayrı bir ceza yeme dururmumuz olduğunu sonradan öğrendim.

Sizin durum farklı trafik polisi görürsen ona sormalısın bence. 1. Ağızdan bilgi almanız daha yerinde olur.

sakatlık oranı belli olmadan hiçbir şey alamazsınız, önce sakatlık raporu almanız gerek onu da şu an alamazsınız, öncelikle tedavi ve iyileşme sürecinin sonuçlanması gerek.
şu dönemde kimseye vekalet vermeyin. sizin raporu almanız en iyi ihtimalle 8-9 ay sürer. şimdilik sadece bekleyin, iyileşmeye bakın. raporunuzu aldıktan sonra tazminat işine bakarsınız.
biz raporu daa erken alırız, 9 ay beklemenize gerek yok vs diyenlerden uzak durun.

geçmiş olsun önce tedavin bitsin sakat kalırsan rapor talebini yap oran çıktıktan sonra tazminat için rakam konuşabilirsin iyileşme sürecin 9 aydan önce olmaz 1 yıldan sonra alacağına rapor net arazların ortaya çıkma süresidir .

Üst Alt