Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otto bock c2000 tekerlekli sandalyeyi nereden alabilirim?

gokhan199

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben yeni bii akülü sandalye alacağım araştırmam sonucu otto bock c2000 beğendim.Ama nerden alacağım ve fiyattınıı bilmiyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim....

img_prod_c2000(1)_rdax_85.jpg

http://www.ottobock.com.tr/cps/rde/xchg/ob_tr_tr/hs.xsl/24071.html?openteaser=1

onu bilmiyorumda arkadan çekişli kullanımı ile önden çekişli arkadan çekişli kullanmıştım ben sanki daha kolay kullanmıştım önden çekili birz tuhaf geldi belikide uzun zaman arkadan çekiş kullandığım için onu satış elemanınna sorsan daha iyi olur istersen bir dene.peki 20000 lira verebilecenmi bu sandalyeye

• Çok düşüncelisin alamassam sen hediye edersin diye düşündüm...İşin şakasını geçelim 20.000ytl veremiycek olsam bu kadar detaylı sormazdım...Sen kafana takma...

çorum da yaşıyorsan Ankara da bir arkadaşım var memnun kalacağına ve uygun alacağıma eminim bana manuel ottoback alırken bana 1 200 tl dediklerimi 800 e aldım o zaman tanışmıştık.istersen mail at isim ve numarasını verebilirim.

mbozbas@msn.com

Bu sandalyeyi kullanan var mı arkadaşlar?

Otto Bock Türkiye ile iletişime geçip hem fiyat almanı hem de sana en yakın satış yerini öğrenmeni tavsiye ederim: Otto Bock - Otto Bock'a ulaşın.

Malum, aynı ürüne dair o kadar değişik fiyatlar verilebiliyor ki...

bu tür sandalyeler bir ihtiyaç sigorta veya devlet bu maliyetin bir kısmını karşılamaz mı acaba???

Gökhan, fiyatı sordun mu?

Mehmet, maalesef hiç bir şekilde ödeme yapmaz SGK.

Birkaç yere sormayı ihmal etme derim Gökhan.

araba fiyatına sandelye

böyle işin içine edeyimmm ben bu neyaa araba fiyatına sandelye e neymiş efendim sağlammış maliyeti nedir kii birde bizim burda imansızlar olunca 2 katına satıyorlar.. zaten sgk almış başını gidiyor ödeme yapmıyor. insanın yaşamını sosyal yaşantısını engelliyor hani özgürlük nerde kaldı hang, ulaşım bizi istediğimi,z yere götürüyor.. ayaklarımız olan sandelyeyi istediğimiz gibi alamıyoruz yazıklar olsun diyorum en yakın zamanda suç duyurusunda bulunacam sgk ya özgürlüğümüz sosyal yaşantımız elimizden alınıyor

Üst Alt