Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otto Bock manuel tekerlekli sandalyenin yedek parçalarını nereden bulabilirim?

bahira

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar otto bock tekerlekli sandelyesinin(manuel) yedek parça temini mümkünmü mümkünse lütfen adres verin çok acil bekliyorum

mecidiye köyde otto bock ana bayisi var ama adaresini bilmiyorum interneten baka bilrsin.onlar size yardımcı olur galiba.

çok teşşekkür ederim tekerlekli sandalyemin sol ön tekeri yerinden çıktı ve yuvasından bazı küçük parçalar döküldü üç gün evden dışarı çıkamadım ankarada otto bock servisini aradım durumu olduğu gibi anlattım bana tekerlerle beraber milini ve sağ sol iki tekeri gönderebileceklerini söylediler ve ikisi için 140 lira dediler çok üzüldüm bu parayı 15 gün sonrasına gönderebilirdim ve servis dekontu fakslamadan parçayı gönderemeyiz dedi bir tanıdık geldi durumu anlattım baktı ve bunun hiçbirşeyi yok dedi ve gidip 2 lira ya iki tane rulman aldı tamir etti bülent abi ve muhmetali abi duyarlılığınızdan dolayı size minnettarım çok teşekkür ederim çok sağolun...
hiçkimsenin dününü aramaması dileğiyle....

İstanbul'un neresinde bulunur ottobock centro aracın yedek parçası

Yan 2 kolluğun 2 plastik levhası gerekli.
Ottobock yazan plastik kisım

zeytinburnu'nda (metro istasyonuna çok yakın) ottobock'un şubesi var, orada bulunabilir...

illa ki gitmene gerek yok, telefon edip te sorabilirsin.

Ottobock centro kırılan plastik parçası tek plastik parça olarak
Satılmamaktadır. Ürün 1 sağ ve 1 sol komple yan kolçak olarak satılmaktadır.

Ürünün fiyatı kdv dahil: 125,-TL
Teknik servis ücreti kdv dahil : 50,-TL )
Böyle diyor katrancalı orada.

Komple lazım değil sadece ottobock yazan plastik
Bir fikir verinde uydurak birşeyler -GEBZELİ-
Gerekli bu plâstik, oturduğum zaman minder tekere degiyor, koruyucu yani plastik kisım
İşte gördünüžnu plastik kisım yok iki tarafta

ince sac kestirtip vidalat kardeşim cok daha saglam olur

-GEBZELİ-

Evet haklısın ağırlık olmaz değil mi
Kimler yapabilir usta

herkaynakcı yapar agır olmaz ince kesssin sacı istedigin rengede boyat oldu bit hayırlısı gerisi . :)

mahallende cevrende kaynakcı varsa ücretsizde yapar olmadı atarsın on yirmi ne tutucak kardeşim.

Haklısın 100 TL aşmasın yeter.
Plastik alınsa oda kırılır

Üst Alt