Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otto Bock marka akülü sandalye için joystick/kumanda nereden bulabilirim?
slm arkadaşlar benimde bir akülü arabam var ottoboc markar araba çok güzel ama jogistigi berbat güzel bir joistik kumanda nerden bula bilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz bana
Özkan,sitemizin üyesi togra medikal rumuzlu Cem Bey arkadaşımız,bu ottobock marka arabaların satışını yapıyor,o size yardımcı olabilir,kendisi de engelli,onunla özel msjla irtibata geçmenizi tavsiye ederim..
Selam... Arkadasım geçmiş olsun ben sağ ayak dizüstünden kaybettim Ottobook marka Protez kullanıyorum. Hırsla hayata sarılmaya bak. Benim Protezi aldığım firmanın linki: http://www.tenortopedi.com/mobilitecozumler.html
yardımım dokunduysa, Sevinirim. iyi günler...
Merhaba ozkan6879, Ottobock'un hangi modelini kullanıyorsun? Bildiğin gibi joystick olarak çok farklı seçenekler var (sandalyenin özelliklerine göre vs.) . Mevcut joystick'te memnun olmadığın özellik nedir? Bizim kendi imalatımız olan akülü sandalyelerde kullandığımız joystick 'lerden elimizde mevcut ve senin sandalyen için uygun olabilir. Değilse bile tedarikçimizden istediğin özelliklerde joystick temin edebiliriz...
OTTO BOCK
Ortopedi ve Rehabilitasyon Tekniği Ltd. Şti.
Ataç 1 Sokak 5/11
06420 Sıhhıye/ANKARA - TÜRKİYE
buradan hertürlü ihtiyacını giderebilirsin orjinal parçalarının yanı sıra sandalyeni modifiyede edebilirsin derdinin dermanı buradada
ARTI BURADAN FİYATI DAHA UYGUN OLARAK ALABİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ OTTO BOCK ARTIK BAYİLİK VERMİYOR SADECE FABRİKAYA BAĞLI BAYİLİKLER ACIYOR .
SADECE OTTO BOCK İLE ANLAŞMASI OLAN BAZI ARACI FİRMALAR VASITASIYLADA GETİRTTEBİLİRSİNİZ AMA ARADA BİRAZ PARA FARKINIZ OLUR. O SEBEPLE BU ADRESTEN TEMİN ETMENİZ HEM ARABANIZ HEMDE PARANIZ ACISINDAN DAHA MANTIKLI OLUR