Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otto Bock'tan Engelliler Haftası vesilesiyle Tekerlekli Sandalye kampanyası

faysalyilmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Engelliler haftasına özel %40 indirimli...

Start Intro Aluminyum Hafif Tekerlekli Sandalye

Piyasa fiyatı yaklaşık 1200 TL
Açık arttırma açılış fiyatı 90 TL
Hemen al fiyatı 690 TL

Start-Intro-Aluminyum-Hafif-Tekerlekli-Sandalye__22288280_0.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLER:
• Katlanabilir alüminyum kasa
• Kaldirma pedali kasaya entegre
• 1 adet Antiper
• Ayak Paneli çift, açı ayarlı
• Ayak Paneli sökülebilir
• Sırt borusu lumbal kavisli
• Desk Kolçak yükseklik ayarlı
• Modüler kasa ve Konstruksiyon
• Döşeme antibakteriyel
• Arka teker dolgu (22", 24")
• Ön teker 8"200x50 dolgu
• Arka teker adaptör Pasif ve Aktif kullanıcı için
• Arka Teker geçme aks (quick release)
• Standart fren
• Kasa rengi gümüş metalik
• Sandalye ağırlığı 15 kg
• Hasta taşıma azami 125 kg

Açık arttırmanın bitmesine sadece 1 gün kaldı!
Fiyatı halen 90 TL!

İnternetten satışa çıkarmışsınız. Ben kıredi karşıtı birisiyim ve o ürünü eve teslim edilirken ödeme imkanım var mı?

Üye olmamı istiyor sistem ve üye olunca da kredi kartıyla ödeme yapılıyor diye biliyorum. Bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olabilirler mi?

Not: 90 TL denmiş. Ben 100 Tl dersem sadece 100 TL mi ödeme yapacağım?

gittigidiyor.com sitesinde ürün eve teslim edilirken ödeme sistemi yok, ürüne açık artırmada en yüksek teklifi verdiğiniz takdirde sahip olacaksınız.Kredi kartına karşıda olsanız sistem oldukça güvenli bir sistem tereddütte kalmanıza gerek yok üstelik kredi kartına taksit imkanınızda var,almış olduğunuz ürün size teslim edildikten sonra 3 gün boyunca kullanıp incelersiniz sonra satışı onaylarsanız ödemiş olduğunuz para satıcıya gönderilir yani güvenli bir sistemdir siz onaylayana kadar ödeme yapmış olduğunuz para havuzda bekletilir siz onay verdikten sonra satıcıya ödeme yapılır.

90 tl açılış bedeliymiş açık artıma sistemi olduğu için nekadar çok kişi artırmaya katılırsa fiyat okadar çok artar siz 100 tl ödeme yaptığınızda eğer başka biri otomatik artır seçeneğini seçmediyse yada sizden başka biri artırmazsa en yüksek teklifi siz vermiş olursunuz açık artırma süresi dolduğunda otomatik olarak üründe sizde kalmış olur.

90 tl den açılış yapılmış direk 100 tl ye artımanızada gerek yok minimum artış 1 tl imiş yani 91 tl verirsiniz otomatik artıran varmı onada bakmış olursunuz, yavaş ve emin adımlarla artış yaparak ürüne sahip olabilirsiniz.

Kredi kartına karşı olduğum için hiç bir kredi kartım da yok. Anllattığınıza göre çok güvenli bir sistemmiş. Kısmet değilmiş demek ki. Umarım ihtiyacı olan birisi alır.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bence Faysal bey buradaki hazır müşterinin ürünü satın alması çin bir yol bulacaktır..?

Açık arttırma ile satılacak olan sadece bir ürün var malesef, ancak hemen al fiyatı olan 690 TL'den almak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Satıldı mı linki nerde
gg de bulamadım da?

evet madem bunca yıldır bu sektörde, koysun oraya 10 tane sandelye isteyen alsın...

arttırmayı kazandık, faysal beye msj attım hem burdan hemde arttırma sitesinden;sandalyenin secim yapılacak birsey varmı gerek ölçü gerek aksesuar olarak diye ama kendisinden cevap alamadık, az evvelde ödemesini yaptık, insallah kargoyla sandalyeyi yollarlar.. neticeyi sizlere iletirim

neden bıtane koyuyolar koysunlar 10 tane herkes alsın

güle güle kullan nova

senin kazandıgına sevindim

ben siteye üye olmayı başaramadım

hayırlı olsun nova bende üye oldum ama bir türlü teklif veremedim.başka adreslede girmeniz gerekiyor deyip duruyordu sistem, onuda aşamadım bir türlü.

gittigidiyor.com sitesinde teklif verebilmeniz için kredi kartı tanımlaması yapmanız yada kayıtlı olan email adresinizin kurumsal bir mail adresi olması gerekiyor, hotmail,mynet gibi ücretsiz mail servisleri sunan sitelerin mail adreslerini kabul etmiyor bu yüzden de teklif verditmiyor.

mesela ttnet mail adresinizi kaydederek teklif verebilirsiniz

teşekürler Abdullah bir daha bu sandelyeden çıkarsa artık o adresi veririm..

tesekkurler,evet malesef sistem kurumsal bir mail istiyor

sandalye elime ulastı otto bock turkiyeye tesekkurler..

hayırlı olsun güle güle kullan nova...

iyi günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun.

faysal şimdi bu ne önceki sandelyeyi 60 liradan başlattın bunada 499 lira demişsin insaf et biraz 200 liradan falan başlatsaydın hemen atlayacaktım sandelyeye bu olmadı ama fiyatı aşağı çekte faydanalanım.

çok isterdim ama inanın yapabileceğim birşey yok maalesef, bu sandalyenin piyasadaki satış fiyatı yaklaşık 1200 TL.
Evet ilk sandalyeyi 90 liradan başlatmıştık ve 255 liraya alıcı bulmuştu.
Fakat şu andaki fiyatı da gerçekten çok uygun.

ferkındayım faysal şansımı zorluyorum belki olurmu diye :))

bu sandalyeyi acık artırmasız alamazmıyız birde gittigidiyor da uye ol diyor kredi kartım yok buna bir care bulamazmıyız

Açık arttırmasız almak istiyorsanız eğer
hemen al fiyatımız 690 TL
ve bildiğim kadarıyla gittigidiyor.com'da havale ile de ödeme yapabiliyorsunuz.

Fuarda da bu kredi kartı olayına karşı olduğumu belirtmiştim. Ama diğer sandalyeyi alan arkadaşa hayırlı olsun güle güle kullansın diyorum.

Üst Alt