Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ottobock harmony diz altı proteze ssk ne kadar ödüyor?

efeatak

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ottobock harmony diz altı proteze ssk ne kadar ödüyor bilen varmı kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ben ilk defa alacam ottobock harmony tavsiye edildi bende almak istiyorum ama ssk ne kadar ödüyor bilmiyorum ilgili arkadaşların yardımını beklyorum

Merhaba ottobock harmony protez, aktif vakumlu bir protez sistemi, bu sistemin sağlık uygulama tebliğindeki karşılığı ise tam olarak şöyle ; -OP1302 - AKTİF VAKUM SİSTEMLİ MODÜLER DİZ ALTI PROTEZ SİSTEMi-
Sgk'nın 5 yılda bir karşıladığı bu sistemin ödemesi ise 8.500,00 TL.

Ayrıca bu sistem ile birlikte kullanacağınız karbon ayak fiyatları, aktivite seviyenize göre değişecektir. Aktivite seviyeniz ise doktorunuz tarafından belirlenecektir.

-AKTİVİTE SEVİYESİNE GÖRE FİYATLAR VE SUT KODLARI-

K1,K2 aktivite seviyesi için OP1524 KARBON AYAK FARKI 1.300,00 TL
K2,K3 aktivite seviyesi için OP1525 KARBON AYAK FARKI 1.800,00 TL
K3,K4 aktivite seviyesi için OP1526 KARBON AYAK FARKI 2.800,00 TL

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Harmony Aktif Vakum Diz Altı Protez Sistemi - Alsan Ortopedi

2015 kasım ayında 12 yıl kullandığım diz altı modüler protezden Aktif[FONT=sans-serif] VAKUM a geçti[/FONT][FONT=sans-serif]m. markasını bilmiyorum kArbon ayak vs demişlerdi. 11 bin civarı tutmuştu. bende ek olarak 600 tl ödemiştim.

modüler proteze göre farkları

1- modüler yolda ayağın kayıp düşsen hemen ayağından çıkıyordu. - Bu çıkmıyor, zorlasan'da çıkmıyor, düğmesi var anca öyle çıkar.
2- modüler de öyle 2-3 km yol gidersen ayağın ağrımaya, protez vurmaya başlıyordu. - bunda 3 gün protezi çıkarmamışlığım var, protez vurmuyor ama ayağını çıkarıp hava aldırma hissiyatı oluşuyor
aklıma geldikçe yazarım.

[/FONT]

Üst Alt