Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ottobock start m1 tekerlekli sandalye oturma eğimi nasıl olmalı?

deruni

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ottobock start m1 sandalye aldım. Sandalye oturma kismi hafif daha asagiydadi on tekerleklere gore.Ayarlanabilir sandalye olduğundan vidalarin yerlerini değiştirdim oturma kısmı şimdi düz oldu.Benim sorum şu bu zamana kadar hep düz sandalyede oturdum.Yani oturma kısmı arkaya doğru eğimli mi olması gerekiyor. Böyle bel kısmı daha rahat ediyo.Ama o zamn popoya daha çok baskimi oluyor acaba?Oturus pozisyonu nasıl olmalı?

o sandalyeyi kullandım ben çok kaliteli fiyatına göre. üst gövde kontrolün iyiyse hatta salla üst gövdeyi ellerını rahat kullnıyosan oturma kısmını düz diil tam tersi 80 dereceye kadar açılandır hafif agresif olur.

deruni

Panthera bu konuda emsalsizdir. Onun S3 modeli ile mukayese etmen belki yol gösterici olabilir:

Oturma yeri arkasının yerden yüksekliği 43cm (F), Oturma yeri önünün yerden yüksekliği 47 cm (G), Oluşan açı 7 derece (E).

S3_measure.jpg

Üst Alt