Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oturamayan kişiler için tekerlekli sandalye var mı?

Konular
21
Reaksiyonlar
0
ben 16 yıldır oturamıyorum
ya hep ayaktayım
ya hep yatıyorum
hiç oturamıyorum dışarıya çıkmak dolaşmak için akulü arabaya da binemşyorum
segway türü bir arac lazım bana bilen varsa yardım etsin
türkiyede oturamayanlar için de akülü araba yapıyorlar mı?

teşekkürler....

ameliyat oldum, kemikler alındı. üreme oldu tekrar, ayak, bilek, kalça, omuz, boyun ve tüm eklem yerlerim ankiloz. o yüzden oturamıyorum. ayakta saatlerce durabiliyorum...

otobuslere binemiyorum, taksiyle gidiyorum (yatarak). yani şöyle ayakta sürebileceğim bir arac olsa
gazetemi, ekmeğimi alırım, faturalarımı yatırırırım, en önemlisi eve bağımlı yaşamaktan kurtulurum

saygılarımla...

detayları zamanla anlatırım

benim de forum sitem var
adresini yazmayayım reklam olmasın :)

Benim de bel ve dizlerim blok! Ve ben de nırmal tekerlekli sandalyeye oturamıyorum. Sunrise marka sandalye kullanıyorum. Sırtı yüksek ve yatırılabiliyor. Böyle olunca arkaya yaslı şekilde kullanabiliyorum. Senin için de olabilir mi acaba...

Sunrise / Quickie Recliner Wheelchair

şezlong gibi uzatılabilir, ( sırtlığı yatırılabilir, ayaklıkları kaldırılabilir, baş koyma aparatı olan) kalitesi iyi bir iskemle alınabilir.

mesela,

Sinaps Grup

Evet evet, İsmail'in söylediği işte Sunrise marka.... Türkiye'de Sinaps ve Rehab satıyor sanırım...

çok iyi görünsede sedye gibi olur buna da yardımcı lazım
ben yardımsız binmek istiyorum.
yine de aklınızda olsun farklı
ve sadece ayakta durabileceğim bir arac olsa iyi olur.

i2 Commuter Package

i2_commuter.jpg

burdakine benzer kusura bakmayın
sitemiin reklamını yapmak değil
amacım kendimi ifade edemiyorum belki bu resim yardımcı olur diye yazdım

oturamadığınıza ayakta kullanmak istediğinize göre akülü scooter size uygun gibi

SAĞOLASIN kardeşim ilgilendiğin için teşekkürler...
namını duymuştum ondan üye oldum ::)

çok süpper bişey bu kardeşim fiyatını öğreneyim bi bakayım siteye tam aradığım şey sağolun ok çok güzel tam bana göre ayak kısmı az ama onu genişletmek mümkün harika bişey buuuuu çok teşekkürler...

Bu konuyu açmadan önce çok az vardı ama şimdi 7 bin tl den başlıyor benim istediğim araç...Bekleyin beni yollar yakında bana kavuşuyorsunuz :)

Üst Alt