Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OturanBoğa bu sitenin herşeyi

number

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa (Bülent Bey) Herkesle Tüm Bilgisini Esirgemeden Paylaşan, Herkese Eşit Bir Şekilde Yardımcı Olan, Dinleyen, Çözüm Sunan Bir İnsan, OturanBoğa'ya Foruma Ve Bizlere Verdiği Emeklerden Ötürü Teşekkür Etmek İstiyorum Ve Ona Teşekkür Etmek İsteyen Arkadaşlar Bu Başlık Altında Onunla İlgili Düşüncelerini Paylaşıp Teşekkür Edebilir.

o bu sitenin hayat damarlrından birisi bence.......

oturanboğa mı o anlatmakla anlatılmaz :p

bülent abi sana son bir şey sorabilir miyim. 5 yıldır bitmek bilmiyor bu "son bir şey" ler :):):)

bülent beyi gerçekten bende çok seviyorum...her konuda mükemmel bir insan...defnex 'in de kahrını az çekmiyor..herşey için çok teşekkür ederim....:)

Site sahibi daha ne olsun Arada kapışsakta kardeşliğimiz başkadır Site alışverişlerinde çok cimri ama yinede I LOVE YOU Bülent diyorum.

Sevmiyorum ama engelli ve sakatlara yardımlarından dolayı saygı duyuyorum

Hayata bakışı, dik duruşu, bazen beni şaşırtan diyalogları oluşu,,,
Ama ne olursa olsun bu sitenin can damarı...

Bülent Beyi zaman zaman eleştirsekde, bu eleştirilerimiz sitenin daha iyiye gitmesine yönelik yapıcı eleştirilerdir.Bunca üyeyi adaletli bir şekilde idare etmek her babayiğidin harcı değil. Bende oturanboğaya engellilere olan cefakar hizmetinden ve bu üstün başarısından dolayı tebrik ediyorum.

bülent abiye ve o engin bilgisine bir hayranda benim:)

Bülent abiye birde tebrik benden olsun .Ben bu sitede mutluyum .Gerekli disiplin ciddiyet var.Ve şuna da inanıyorum ki bu site daha da iyi yerlere gelecek bundan hiç şüphem yok.Teşekkürler bülent abi...

sevgili yöneticimi seviyorum ... her şey için teşekkür ediyorum ... iyi ki varsın bülent bey ... iyi ki varız arkadaşlar :)

Bülent abi iyi ki varsın.......

evet arkadaşlar her ne kadar Bülent bey ile ayrı dünya görüşlerini savunsakta benim bu siteye ilk üye olduğum günlerde bazı paylaşımlarımda bana inanılmaz yardımcı oldu kendisini seviyor sayıyor ve saygı gösteriyorum iyiki varsın Bülent kardeş :)

Evet bende sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.iyiki varsınız bülent bey...herşey gönlünüzce olsun.

Bülent beyi sohbet odasının açık olduğu zamanlardaki modlar ile aramda olan sorunlara bakış açısı ve bu taraflılığın tekrarlanabileceği düşüncesi sebebiyle maalesef sevmiyorum. fakat çaba ve uğraşları takdire değerdir. Adam 10.000 den fazla mesaj yazmış forumlara.

Üst Alt