Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OturanBoğa oturmaya devam mı edecek?

habip50

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
değerli kardeşlerim,

bu site uzun yıllardır büyük bir özveriyle faaliyetini sürdürüyor. bu süreçte forum sayesinde bir çok bilgiler edindik, kendimizi geliştirdik, dertleştik, aşık olduk, geziler düzenledik, entellektüel tartışmalara girdik, protesto mailleri çektik buraya kadar her şey çok güzel emeği geçenlere teşekkür ediyorum. fakat sonrası ne olacak? okey dönmeye devam mı edeceğiz?

belli ki dernekler, vakıflar, konfederasyonlar yetersiz ve etkisiz. bunlardan daha farklı felsefesi olan, iddiası olan, vizyonu olan, mücadele araçlarını değiştiren, geliştiren ve amacı zekat, fitre toplamak olmayan bir derneğe, vakfa, konfederasyona veya adına her ne derseniz deyin böyle bir şeye ihtiyacımız var.

bu forumu kuran, diğerlerinden farklılaştıran, başarılı bir şekilde yöneten sayın oturanboğa' nıın daha en baştaki fikri tünelinin ilk girişindeyken tünelin sonunda görmeyi umduğu ışık neydi? tünel mi çok uzun geldi yoksa ışığı mı göremedi? merak içerisindeyim.

ortak dertlerimiz, ortak kaygılarımız, ortak beklentilerimiz, ortak fikirlerimiz özetle ortak dilimiz, ortak kültürümüz, ortak amaçlarımız oluştu bence...

Ne duruyorsun be, at kendini denize...

Oturan boğa ne zamana kadar oturacaksın??

Bülent bey.. memurlar.net bile herşeye rağmen bsesimizi duyurmaya çalışıyor hatta külliye ile bile karşı karşıya kalmayı göze aliyorken bizim sitemiz neden sessiz kalıyor ... Burda millet nerdeyse sinirden birbirini yiyecek duruma gelmişken siz neden tepki gostermiyorsunuz... Engellikle alakası olmayan lut kavmi artıkları LGbt nin bile reklamı olan anasayfada neden Ekpss atama sonuçları hakkında 2 kelam edilmiyor... Hiç mi görmüyorsunuz şurada yazılanları.... Kimse 20 gün 30 gün yasal süresi var edebiyatı yapmasın herkesin sınav atama sonuçları çatır çatır açıklanırken göz göre göre el tersi ile itilmemize neden ses çıkmıyor...

Laf ebeliginin lüzumu yok.... Sonuc bekleyenler ne halde bilen var mı... Hadi ortopedik engelliyor bi de zihinsel psikolojik engellileri düşünün.ben topu tüfeği kuşanıp osymyi basalaom demiyorum ana sayfada bi tepki istedim kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.... Madem engelliler için bi şeyler yapıyorsun her konuda yapacaksın ki alası olmayan adamlar bile bi şeyler yapıyorsa sen en önde olacaksın... Demek istediğim bu

Oturanboğayı hafife almayalım arkadaşlar.Oturanboğa ne gerekirse yapıyor.

Üst Alt