Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inca 2022 aylığı alıyorsunuz. araç da almışsınız siz. şu an oturdugunuz evde kaç kişi yaşıyorsunuz? ev kira mı? hanede yaşayan herkesin aylık gelir toplamı ne kadar? alınan evde bakım aylığı varsa yaz lütfen. hane geliirne sadece alınan 2022 aylıklarını dahil etme.
Araç almak kısmet olmadı.vazgeçtik.abim kredi çekip alacaktık.şuan işsizim.mirasta payım yok.evde 2 kişiyiz.ev kira değil.3 kardeşim ve annem hisse sahibi.sadece 2022 maaşı var.
inca oturdugun evi üstüne alacakmışsın. bir bedel karşılığında alma söz konusu olmayacaksa tabi ki üstüne alabilirsin. zaten oturulan ev hane gelirine dahil edilmez. lakin para vererek üstüne alacaksan (ev alımı şeklinde olacaksa yani) bunu yapma. ama parasız pulsuz bir tapu işi ise al tabi. haliyle, gördüğün gibi tapu işlerinden anlamıyorum ben. bak, anlatamıyorum bile. içimin rahat etmesi açısından sen yine de bu durumu vakfa gidip sor olur mu? bir sıkıntı çıksın istemiyorum çünkü.